Menu

Great Place To Work-Certified™

Heinen & Hopman

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024

Over deze organisatie

Heinen & Hopman is een familiebedrijf gevestigd in Bunschoten met vestigingen in 19 verschillende landen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden HVAC systemen op de grootste superjachten, specialistische constructieschepen en top-secret marineschepen in binnen- en buitenland.

Ben Hartog, Project Engineer
“Ik krijg de mogelijkheid de wereld te zien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
Rogier Koops, HR Advisor
“Omdat we toonaangevend willen blijven in ons specialisme besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van ons personeel. Met heldere loopbaanpaden, goede begeleiding en veel opleidingsmogelijkheden proberen wij iedereen te stimuleren het maximale uit hun talenten te halen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Heinen & Hopman

Heinen & Hopman werkt veel met jonge monteurs en project engineers en is er daarom volledig op ingericht om nieuwe medewerkers te begeleiden in het werk en hun persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte en tijd om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen. Samen met jou maken we de mooiste projecten op de meest unieke locaties.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified