Menu

Great Place To Work-Certified™

HeadFirst Group

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

Als HR-tech dienstverlener met het grootste platform voor zp’ers en leveranciers in Nederland verbinden wij opdrachtgevers met talent. Dit doen wij met 450+ collega’s vanaf acht verschillende locaties in Nederland en België. Ins ons werk staat verbinding centraal en staan onze klanten – extern én intern – altijd voorop. Wij helpen organisaties om de externe inhuur van flexibel en vast personeel transparanter en efficiënter te maken. Op deze manier dragen wij bij aan de toekomst van werk. Wij innoveren, veranderen en breiden uit. 

Een leider in de arbeidsmarkt met een grote groep gezellige mensen. Cultuur is namelijk net zo belangrijk als doelen behalen. Of dit nu is in de sneeuw of zon, aan de lunch-of tafelvoetbaltafel, tijdens het drinken van een borrel op de domibo, of online is. Onze mensen maken onze organisatie.

Joke de Graaf
“Werkgeluk en plezier staan bovenaan onze prioriteitenlijst, want collega’s maken onze organisatie. Daarom kijken we continu hoe wij het voor hen beter, fijner en veiliger kunnen maken. De certificering is een bevestiging dat wij op de goede weg zijn!”
Sebastiaan van der Heijden
“Niet alleen de organisatie is de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar ook het vertrouwen in het team. Daardoor is er veel vrijheid voor eigen initiatief binnen en buiten jouw eigen team.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified