Menu

Great Place To Work-Certified™

Harborn digital

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024

Over deze organisatie

Wij zijn Harborn, een digital agency dat waardevolle data verbindt, complexiteit vereenvoudigt en menselijke interactie centraal stelt. We helpen bedrijven digitaal te transformeren naar nieuwe manieren van werken. Samen bouwen we toekomstbestendige digitale ecosystemen die het dagelijks leven verbeteren.

Jeroen Soeterbroek, Founder & Owner
“Bij Harborn waarderen we -als club van met name data- en software engineers- de kracht van inzicht en data enorm. Met behulp van de inzichten die we door onze deelname aan Great Place to Work hebben verkregen, hebben we een programma opgezet waarbij we ons continu kunnen verbeteren. Ik ben trots op de hoge betrokkenheid en mooie resultaten.”
Robert Revet, Digital Entrepreneur
“Bij Harborn digital gaan succes en welzijn hand in hand, net als in het Rotterdamse lied. Hier voelt het als een tweede thuis. Familie staat voorop, we hebben een fantastisch kantoor en alles is bespreekbaar. Zo groeide ik in 12 jaar van UX-designer naar Digital Entrepreneur (teamlead) van een zelforganiserend team.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Harborn

Op je eerste dag verwelkomen we je op onze Harborn campus en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te kunnen met je nieuwe job! Voor je start krijg je een overzicht van wat je de eerste twee weken kunt verwachten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Je wordt gekoppeld aan een buddy, op die manier heb je direct een collega die jou wegwijs maakt en waar jij je vragen aan kunt stellen. De onboarding staat in het teken van elkaar en het bedrijf leren kennen en het ontdekken van de werkplek en werkwijze, zodat jij je plek vindt binnen ons team. We kijken met een positieve blik naar de toekomst. Ook naar jouw loopbaan. Wij willen dat je elke dag met plezier naar ons bureau komt én dat je je elke dag verder kunt ontwikkelen.

Alle nieuwe team members maken kennis met het unieke Harborn DNA, welke bestaat uit vier pijlers:

Growing together. Bij ons bedrijf geloven we in samen groeien, omdat we weten dat het transformeren van de wereld veel gemakkelijker is wanneer we het samen doen.

Always open for business. We staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden, waarbij we ideeën verkennen, kansen creëren en ondernemingen opbouwen die succes stimuleren.

Innovating tech. Als je gepassioneerd bent over het innoveren van technologie en het bevorderen van toekomstige technologie, dan is dit de plek voor jou. We hanteren een verantwoorde en resultaatgerichte benadering van innovatie, waarbij we grenzen verleggen en echt impact maken.

Craftmanship. Vakmanschap staat centraal in wat we doen. We streven er altijd naar om het allerbeste resultaat te behalen en verwachtingen te overtreffen in alles wat we doen.

Bij Harborn bouwen we aan een cultuur waarbij experts kennis delen en nieuwe ontwikkelingen met elkaar onderzoeken. Iedereen wordt hierbij betrokken. We leren en innoveren samen. We zetten ons dagelijks in met vier multidisciplinaire ontwikkelteams, ieder met een eigen specialisme. Zo werken we als club aan het versnellen van de digitale transformatie van onze klanten en daar krijgen we energie van.

We geloven in een bedrijfscultuur waarin samenwerking, plezier en persoonlijke groei centraal staan. We zijn trots op onze werkomgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gehoord.

Enthousiast? Dan ontmoeten we je graag. Bezoek onze website en bekijk onze vacatures om te ontdekken hoe jij je kunt aansluiten bij ons team van gepassioneerde professionals. Bij Harborn creëren we een omgeving waar jouw talent wordt gewaardeerd en waar we gezamenlijk streven naar succes.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified