Menu

Great Place To Work-Certified™

Handpicked Agencies

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024

Over deze organisatie

In onze wereld vertellen we samen interactieve verhalen. Verhalen die de wereld kunnen veranderen. Verhalen die vorm krijgen en tastbaar worden door digitale technologie. Technologie waarmee we oneindig kunnen bouwen, testen en perfectioneren.

Amandine Boex, Recruiter
“Bij Handpicked heerst er een open, gezellige werksfeer waarbij je jezelf kunt zijn. Er is ruimte om met nieuwe ideeën te komen, jezelf te blijven ontwikkelen en van elkaar te leren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt en echt onderdeel is van het team.”
Frank Goossens, Manager Finance
“'Handpicked maken we samen' is een van onze kernwaarden. Met elkaar creëren we een werkplek waar je jezelf kan zijn, toegankelijk is en mensen graag bij willen horen. Ik vind het mooi dat deze kernwaarde wordt bekrachtigd met de hoge scores op dit onderdeel van het GPTW onderzoek.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Handpicked Agencies

Wat voor ons vanzelfsprekend is, is voor jou nieuw. Met die gedachte begeleiden wij onze nieuwe aanwinsten. We sturen erop dat nieuwe collega's vragen moeten (blijven) stellen, wij zorgen dat je altijd bij iemand terecht kan. In onze 6-maanden durende onboarding periode besteden we aandacht aan persoonlijke integratie (kennis van historie, strategie, waarden en cultuur) en werkinhoudelijke integratie (werkwijzes, kennisdeling, buddy, documentatie). Alle kennis wordt geborgd in onze academy zodat de nieuwe mensen alles terug kunnen vinden.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified