Menu

Great Place To Work-Certified™

Hago Airport Services

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Hago Airport Services is hét schoonmaakbedrijf voor vliegvelden binnen de Vebego Group. Dagelijks verwelkomen wij onze passagiers en collega’s op de luchthaven. We verbeteren en innoveren iedere dag met aandacht voor de mens en werk dat van waarde is. Dat vinden we Great Work.

Victoria Videou, Algemeen medewerkster schoonmaak
“Bij Hago Airport Services kan ik mijzelf zijn en voel ik mij gewaardeerd.”
Rob Westerlaken, Directeur
“Hago Airport Services is een bedrijf van mensen, voor mensen, een echt familiebedrijf. Wij willen van betekenis zijn voor mens, markt en maatschappij en een verschil maken voor en mét onze medewerkers. Wij bieden Great Work: mensenwerk dat van waarde is en daarom waardering verdient.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Hago Airport Services 

Onboardingsdag | Fly Into Vebego Airport Services

Elke eerste maandag van de maand organiseren wij de 'Fly Into Vebego'-dag. Tijdens deze dag maak jij kennis met alle managers, de verschillende afdelingen en ga je op een leuke interactieve manier elkaar en Schiphol leren kennen.

Het ochtendprogramma | Talk Into Vebego
Het ochtendprogramma van Vebego Airport Services staat in het teken van kennismaking. Je maakt kennis met elkaar, de directie, de managers en de organisatie. Vebego Airport Services bestaat uit drie BV's en onze managers vertellen je graag meer over hun rol, de structuur van de BV en de mogelijkheden voor banen en trainingen.

Onze ergo-coaches laten je weten waarvoor je bij hen terecht kunt en geven je tips om fit en gezond te blijven. HR rondt het ochtendprogramma af door praktische zaken door te nemen, zoals informatie over je cao, bedrijfsreglementen, verlofaanvragen en hoe je hen kunt bereiken.

Aan het einde van de ochtend is het tijd om Schiphol beter te leren kennen. Met behulp van puzzelstukken vorm je een kaart van Schiphol. Hiermee ontcijfer je de opdracht voor de middag en kun je het 'Step into Vebego-spel' spelen. Maar eerst is het tijd voor een volledig verzorgde lunch!

Middagprogramma deel 1 | Step Into Vebego

Wist je dat Schiphol veel groter is dan dat jij als passagiers kan zien? Tijdens het middagprogramma gaan jullie op ontdekkingsreis naar deze verborgen of minder bekende plekken van Schiphol. Weten jullie onze collega’s te vinden en de puzzel op te lossen?

Middagprogramma deel 2 | Work Into Vebego

Het laatste deel van de middag wordt iedereen bij het algemeen bekende ‘Meetingpoint’ op Plaza opgehaald door zijn/haar Supervisor of Teamleider. Dit is het moment waarop jij je directe collega’s en werkgebied leert kennen. Ook nemen we het vervolg van je inwerkprogramma met je door.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified