Menu

Great Place To Work-Certified™

Gzicht

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024
Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023
Great Place To Work™ Certified
April 2021 - April 2022

Over deze organisatie

Wij zijn gzicht, een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt jouw organisatie in de zorg, het onderwijs of bij de overheid de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. Dat doen we zowel in projectvorm als ad interim, tot het gewenste resultaat bereikt is.

Yvon Homma, Adviseur
“Aandacht voor elkaar en de wil om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken is wat ons verbindt. Dat samen met oog voor kwaliteit, veel ruimte voor ambitie en ontwikkeling maakt gzicht een geweldige werkgever.”
Mart Louwers, Partner & Adviseur
“Ik ben heel trots op het team dat we samen gzicht als een GPTW zien, voelen en ervaren. Het mooie is om bekrachtigd te krijgen wat de sterke punten zijn van ons bedrijf en scherp te krijgen waar we met elkaar nog ruimte voor ontwikkeling zien. Dat past als geen ander bij onze kernwaarden. Verbinding met elkaar, verbeteren waar mogelijk en veranderen omdat we het willen. Ik kijk uit naar het vervolg, want uiteraard is verandering de enige constante. Samen kunnen we dat.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Gzicht

Bijdragen aan een betere maatschappij? gzicht is op zoek naar adviseurs die organisaties vooruit helpen door complexe financiële en bedrijfskundige problemen gezamenlijk op te lossen. Bij ons adviesbureau zet je jouw kennis en kunde in voor de zorg, het onderwijs of bij de overheid.

We houden het graag makkelijk en menselijk. Nadat je jouw contract hebt ondertekend gaan we gelijk aan de slag. Zo regelt onze officemanager Noor samen met jou dat je telefoonabonnement geregeld is en dat je laptop voor je klaar ligt op je eerste werkdag.

Soms start je als adviseur gelijk met een opdracht, soms spring je eerst bij in diverse lopende opdrachten. Als er even geen opdracht is help je collega’s of werk je achter de schermen. We verwachten dat je om je heen kijkt en ziet wat er speelt, zowel bij de klant, gzicht als jezelf. Één ding is in ieder geval zeker je verveelt je nooit. 

Ook belangrijk vinden we jouw motivatie je te ontwikkelen op de punten waar je nóg beter in kunt worden. Daarom sluit je de opstartfase af met een persoonlijk jaarplan gesprek. Wat zijn je ambities? En welke doelen heb je voor dit kalenderjaar? Hierin neem jij zelf de regie, maar geven we samen vorm aan het plan om jouw persoonlijke en onze teamdoelen te behalen. Waarbij we samen gaan voor ‘elke dag een beetje beter’.

Benieuwd of wij een klik hebben? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified