Menu

Great Place To Work-Certified™

GX Software

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023

Over deze organisatie

Wij maken organisaties digitaal succesvol. Bij GX zijn we altijd op zoek naar slimme technologische oplossingen om iedere digitale uitdaging aan te pakken. Of het nu gaat om het verhogen van conversies of het efficiënter maken van digitale dienstverlening: wij hebben de kennis en expertise in huis om ingewikkelde vraagstukken op te lossen.Wij bieden klanten van onze opdrachtgevers de beste digitale ervaring, bijvoorbeeld met hun website, Mijn Omgeving, content strategie of marketing aanpak. Van strategie tot technische realisatie en beheer: wij helpen organisaties bij iedere stap van het proces. We bouwen de slimste oplossingen voor elke digitale uitdaging, zodat onze klant haar klanten de allerbeste ervaring biedt.

Saskia, HR Manager
“Blije en tevreden medewerkers vinden we bij GX belangrijk. Zonder hen is er namelijk geen GX! Een veilige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn én zijn of haar talenten optimaal kan benutten, dat is wat wij willen voor onze mensen. Hoe geweldig is het dan om te horen dat zij dit ook daadwerkelijk zo ervaren. En dat we direct bij de eerste meting van Great Place To Work de certificering te pakken hebben! Superfijn om bij een bedrijf te mogen werken waar je wordt gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken, waar je kansen kunt pakken en waar je het vertrouwen krijgt om het beste uit jezelf en je functie te halen. ”
Sophie, Business Consultant
“Met veel plezier werk ik als business consultant bij GX. We werken voor grote bekende organisaties in verschillende branches en dit maakt mijn baan uitdagend en afwisselend. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid en autonomie, er is voldoende ruimte om mezelf te ontwikkelen en te doen wat ik leuk vind. Ik kan mijn rol zo vormen dat het bij mijn persoonlijkheid en ambities past. Zo maakt iedere business consultant gebruik van zijn eigen krachten en talenten. GX is daarom voor mij een superfijne plek om te werken!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified