Menu

Great Place To Work-Certified™

Gorilla IT

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024

Over deze organisatie

Gorilla IT ontwikkelt hoogwaardige technologie die organisaties verder brengt. Met een gestructureerde aanpak achterhalen we snel IT-vraagstukken en realiseren we de ideale oplossing. Het resultaat? Flexibele oplossingen, van de hoogste kwaliteit.

Kayan Meijer, Developer
“Als ik Gorilla IT moet omschrijven, dan zeg ik dat we vooral nieuwsgierig zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden én naar de beste fit voor de klant. Die nieuwsgierigheid zie je terug in iedereen die bij ons werkt.”
Klaas Jan van der Bent, CEO
“Wij zorgen ervoor dat ondernemers geen tijd meer hoeven te besteden aan IT-vraagstukken. Zodat ze ruimte overhouden om hun ambities waar te maken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Gorilla IT

Wij zijn Gorilla IT. Een ambitieuze club analisten, designers, developers en testers, die iedere dag de grenzen van IT een stukje verleggen. Bij ons is nieuw talent altijd welkom.

Werken bij Gorilla IT is werken in een nieuwsgierig, betrokken en ambitieus team. Wij geloven dat succes begint bij het ontwikkelen van innovatieve IT-oplossingen die snel toepasbaar zijn. Dit doen we voor klanten zoals ANWB, Centraal Beheer, ABN Amro en KLM.

In ons team ontmoet je talent op alle niveaus. Van stagiairs die hun vaardigheden pas net ontwikkelen tot experts die helpen onze ambities te realiseren. We zijn een Great Place To Work en bieden iedereen die bij ons werkt veel vrijheid en flexibiliteit. Benieuwd hoe we dat doen? Kom langs voor een kennismaking!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified