Menu

Great Place To Work-Certified™

Gemeente Hoorn

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Steeds meer stad worden, dat is de ambitie van gemeente Hoorn. Daarom werken we met ruim 800 medewerkers aan uitdagende projecten en extra voorzieningen. Zo helpen we onze ruim 75.000 inwoners, vele ondernemers én de stad vooruit. Een werkomgeving vol beweging, kleur en betekenis.

Guy Heemskerk, Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur
“Ik ben natuurlijk super trots dat we ons een great place to work mogen noemen. Fijn dat ons gevoel wordt bevestigd met de uitslag. Wij werken in een organisatie die klein genoeg is om je collega’s te kennen en groot genoeg is om impact te maken met ambitieuze projecten. Bij gemeente Hoorn doe je ertoe!”
Kim Tyrakis, Communicatieadviseur
“Bij gemeente Hoorn voel je je snel thuis. Alle deuren staan open en het ontvangst is warm. Ook krijg je de ruimte om jezelf op eigen tempo te ontwikkelen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij gemeente Hoorn

Een warm welkom via een mooi introductieprogramma waardoor je je snel onderdeel voelt van de organisatie. Je eerste werkdag wordt je verwelkomd door je manager. We zorgen ervoor dat je werkspullen voor je klaar staan en alles netjes en werkend is geïnstalleerd. Elke maand start op dag 2 een groep nieuwe medewerkers die samen de onboarding doorlopen in 2 maanden tijd. Het bestaat uit verschillende workshops, training en werkbezoeken, die door collega's worden begeleid. Dit programma is voor alle medewerkers ongeacht je functie. Daarnaast krijg je een buddy of mentor die je inwerkt in je baan en het team waarin je werkt. En er is een functiegericht opleidingsaanbod via onze eigen Westfriesland Academie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified