Menu

Great Place To Work-Certified™

Fysiogroep Nederland

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025

Over deze organisatie

Fysiogroep Nederland is een samenwerking van vooruitstrevende en professionele fysiotherapiepraktijken. We zetten onze collega's en cliënten in hun kracht. We zorgen voor preventie en toekomstbestendige zorg. We werken optimaal samen binnen en buiten FGN. Daarmee brengen we onze cliënten en de maatschappij in beweging.

Jeffrey van Goethem, Fysiotherapeut
“Als iemand komt met klachten waar hij al een tijdje mee loopt, en ik ben de aangewezen persoon om dan te helpen, dat maakt het vak gewoon ontzettend leuk.”
Rogier Vegter, Algemeen Directeur
“De medewerker staat voor mij altijd op nummer 1, 2 én 3. Zonder medewerkers immers geen cliënten. Dat betekent onder meer een prettig werkklimaat voor de medewerkers, oog voor hun ontwikkeling, maar ook aandacht voor verzuim en verloop. Wat kun je als organisatie toevoegen om de medewerker nog meer in zijn kracht te zetten? Daar stel ik al vanaf dag één vragen over. Ik blijf mezelf als een langspeelplaat herhalen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified