Menu

Great Place To Work-Certified™

Fakton

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2018 - Oktober 2019
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 15

Over deze organisatie

Fakton begeleidt complexe financiële, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van vastgoed, ruimte en energie. Fakton werkt landelijk vanuit het WTC Rotterdam vanuit haar kernwaarden Leergierig, Verbindend, Daadkrachtig en Energiek.  

Anne van Eldonk, Partner & Voorzitter Fakton
“Voor de zesde keer is Fakton gecertificeerd als GPTW. Een bevestiging dat wij met elkaar een werkomgeving hebben waar vertrouwen, trots en plezier belangrijk zijn. We hebben een open en ondernemende cultuur en willen het beste uit onszelf én uit het team halen.”
Marlissa van de Kreeke, Senior Consultant
“Fakton is een uniek en gedreven team dat samenwerkt aan maatschappelijk relevante uitdagingen. Onze ‘can-do-mentaliteit’ onderscheidt ons van reguliere adviesbureaus. De samenwerking met mijn collega’s is top: de lijntjes zijn kort en er is altijd ruimte voor gezelligheid.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Fakton

Bij Fakton werken mensen met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen specialisme. Wij vormen een hecht en divers team met ambitieuze collega’s uit de verschillende Fakton ondernemingen. Ontdek wat Fakton te bieden heeft!

Zoek jij een mooie uitdaging in de markt van ruimte, vastgoed en energie waar jij enorm veel voor terug krijgt? Dan ben jij bij Fakton aan het goede adres! Wij combineren kennis, ervaring en analytische skills met praktische executiekracht om ingewikkelde opgaven tot een goed resultaat te brengen.

Binnen Fakton volgt elke nieuwe collega ons interne opleidingsprogramma dat ongeveer een half jaar duurt: de Fakton Academy. Als nieuwe collega word je meegenomen in de verschillende marktgebieden waarin de Fakton ondernemingen actief zijn en worden specifieke skills en vaardigheden bijgebracht. Zo zijn nieuwe medewerkers snel op de hoogte van onze organisatie en ons vakgebied.

“Bij Fakton bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je mag thuis werken of in ons gave kantoor op de 22e verdieping in het WTC in Rotterdam. Ben je een ochtendmens of juist een avondmens? Jij kunt elk moment van de dag starten met je werk. Fulltime, parttime, of wil je juist je werk combineren met een papa- of mamadag? Het is allemaal mogelijk. Wij geven jou graag die verantwoordelijkheid. Daar geloven wij in.”

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified