Menu

Great Place To Work-Certified™

Fairtrade Nederland

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Fairtrade Nederland zet zich in om de wereld eerlijker te maken, met gelijke kansen voor iedereen. We werken samen met o.a. bedrijven, ngo's, gemeenten en vrijwilligers om het draagvlak voor eerlijke handel te vergroten en de afzet van Fairtrade producten te stimuleren.

Karen Bouwsma, Beleidsmedewerker
“Ik ervaar het als prettig dat ik in mijn werk bij Fairtrade Nederland vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Positief vind ik dat we als onderdeel van een cultuurtraject open gesprekken met elkaar voeren. Dit levert goede inzichten op en voegt iets extra’s toe aan het werkplezier.”
Peter d'Angremond, Directeur
“De Great Place to work certificering is een zichtbare en objectieve erkenning dat wij met elkaar een uitstekende werkomgeving hebben gecreëerd. Tegelijkertijd helpt het om met elkaar gefocust te blijven werken aan de ontwikkeling van de organisatie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Fairtrade Nederland

Als je bij Fairtrade Nederland in dienst treedt, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk wegwijs wordt in onze organisatie. Je krijgt op dag 1 een rondleiding op kantoor en je krijgt natuurlijk uitleg over je laptop, je telefoon en je werkplek.

Het team waarin je komt te werken zorgt voor een introductieprogramma. In de eerste weken maak je via persoonlijke gesprekken kennis met alle 18 medewerkers van Fairtrade Nederland. Ook bij Fairtrade International kun je een inductieprogramma volgen. Je zult merken dat je al snel iedereen kent en aan de slag kunt met je werk.

En laten we de heerlijke Fairtrade koffie op kantoor vooral niet vergeten. Natuurlijk van versgemalen bonen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified