Menu

Great Place To Work-Certified™

Eraneos

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 10

Over deze organisatie

Eraneos is een internationaal adviesbureau op het gebied van management en technologie dat de digitale toekomst van organisaties helpt vormgeven. Eraneos adviseert organisaties niet alleen bij het vormgeven van digitale transformaties en oplossingen, maar ondersteunt ook bij het succesvol implementeren ervan. Samen met onze adviseurs en engineers helpen we organisaties veranderen en verbeteren met als doel een duurzame groei en blijvende impact te realiseren. Eraneos ondersteunt opdrachtgevers op drie continenten en heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Spanje en Zwitserland.

Mallory Brickerd, Senior Data Scientist
“Eraneos sloot aan bij wat ik in een werkgever zocht: een gerenommeerd bedrijf met de mogelijkheid om te leren en door te groeien als professional.”
Maurice Boon, Managing Partner
“Ik denk dat Eraneos een Great Place to Work is door de ruimte die we elkaar geven, de eerlijkheid en openheid naar elkaar toe, en de verbondenheid onderling.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Eraneos

Binnen Eraneos Nederland geven onze (meer dan) 250 medewerkers vorm aan een nieuw digitaal tijdperk en helpen zij onze klanten met de meest complexe organisatorische en digitale uitdagingen. Wij streven ernaar een plek op te bouwen waar knappe koppen de ambitie hebben om de status quo uit te dagen. We willen graag de juiste omgeving te creëren waarin iedereen zijn of haar potentieel volledig kan ontplooien, daarom zij wij naast een great place to work, ook een “geweldige plek om te groeien”. Dit betekent dat onze medewerkers veel kansen krijgen om zich op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Wij werken samen, leren samen, en slagen samen doordat we altijd onderstaande kernwaarden nastreven:

Toewijding. Ons streven naar de beste resultaten is onbegrensd. We blijven trouw aan onszelf en nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en onze groei, zowel als individu, als team en als bedrijf.

Samen. Onze teams bieden het ideale podium voor individuele persoonlijkheden en capaciteiten om uit te blinken door relaties op te bouwen om onze gezamenlijke groei vorm te geven.

Impact. Om het potentieel van de digitale toekomst te benutten, leveren we voortdurend projecten die een tastbare en blijvende impact hebben op het toekomstige succes van onze klanten en onszelf.

Jouw eerste werkdag

Een eerste werkdag van een nieuwe baan is altijd spannend. Dat vraagt om een warm welkom! We laten zoveel mogelijk nieuwe collega’s op dezelfde dag starten. Dit creëert saamhorigheid en een informele sfeer, waarin men elkaar goed kan helpen. Onze collega’s van recruitment en HR ontvangen je de eerste dag en helpen je met het opstarten van alle praktische dingen, zoals je laptop, deurtag, leaseauto of NS Business Card en een e-mailaccount. De rest van je eerste week zal bestaan uit kennismakingen met collega's van allerlei afdelingen zodat je je snel thuis voelt!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified