Menu

Great Place To Work-Certified™

Eraneos

Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 10

Over deze organisatie

Digitale transformatie en effectief leiderschap zijn essentieel voor onderscheidend vermogen in de 21e eeuw. Eraneos ziet de optimale verbinding tussen mensen, processen en technologie als voorwaarde voor succes. We stellen de mens centraal. Door samen te leren en te durven experimenteren veranderen we organisaties. Eraneos ondersteunt bedrijven en organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie naar een succesvolle toekomst. We versnellen en verankeren transformaties door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Zo realiseren we waarde voor de organisatie en haar omgeving.

Dragana Mijatovic, Practice Lead
“Consultants zijn nomaden. We moeten dus een manier vinden om verbinding met elkaar te houden.”
Maurice Boon, CEO
“Groei is geen doel op zich, ontwikkeling wel.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Eraneos

Dare to Challenge staat centraal in ons werk en ons gedrag. We stellen graag zaken ter discussie met als doel om met elkaar te leren en te verbeteren. We werken daarom samen met elkaar en met opdrachtgevers op basis van onderstaande kernwaarden.

Uitdaging. We dagen opdrachtgevers en onszelf uit. Dit betekent dat we het lef hebben om onze mening te geven en om meningen van onszelf en van anderen in twijfel te trekken. Dit in de overtuiging dat samenhang van die inzichten tot het beste resultaat leidt.

Impact. De werelden van business en technologie brengen we samen. We delen kennis en organiseren samenwerking waarmee we impact maken voor opdrachtgevers. Mensen, processen en technologie zien wij als elkaar versterkende elementen.

Bezieling. In ons werk zijn passie en vakmanschap van onschatbare waarde om succesvol te zijn. Dit zijn de waarden die mensen zoeken en vinden bij ons. Eraneos onderscheidt zich door de bezieling van zijn mensen voor elkaar, voor hun werk en voor hun opdrachtgevers.

Vertrouwen. Bij Eraneos weten we dat je een grootse prestatie niet alleen kan neerzetten. Je hebt vertrouwen in elkaar nodig om resultaat te bereiken, iets te veranderen. Want alleen samen kun je tot grote hoogte stijgen.

Een eerste werkdag van een nieuwe baan is altijd spannend. Dat vraagt om een warm welkom! We laten zoveel mogelijk nieuwe collega’s op dezelfde dag starten. Dit creëert saamhorigheid en een informele sfeer, waarin men elkaar goed kan helpen. Net begonnen bij Eraneos als consultant? Grote kans dat je al snel bij een opdrachtgever op locatie zit. De HR-afdeling zorgt er daarom voor dat de introductie plaatsvindt in de eerste werkweek. Tijdens zo’n introductieperiode voeren nieuwe collega’s verschillende kennismakingsgesprekken met collega's van allerlei afdelingen. Zo voelen ze zich snel thuis binnen de organisatie en leren ze de bedrijfscultuur snel kennen. Iedere nieuwe medewerker krijgt vanzelfsprekend een laptop, simkaart, deurtag, leaseauto of NS Business Card en een e-mailaccount. Zo kan iedereen meteen aan de slag.

Contact
Anna Korsten
Bekijk onze vacatures
 

Is jouw organisatie een great place to work?

De stem van de medewerker vormt de basis van onze certificering en de Best Workplaces.

Ontdek de criteria, wat als je het niet haalt en de voordelen van meedoen. 

2_Afbeelding_Quiz