Menu

Great Place To Work-Certified™

Eraneos

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 10

Over deze organisatie

Digitale transformatie en effectief leiderschap zijn essentieel voor onderscheidend vermogen in de 21e eeuw. Eraneos ziet de optimale verbinding tussen mensen, processen en technologie als voorwaarde voor succes. We stellen de mens centraal. Door samen te leren en te durven experimenteren veranderen we organisaties. Eraneos ondersteunt bedrijven en organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie naar een succesvolle toekomst. We versnellen en verankeren transformaties door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Zo realiseren we waarde voor de organisatie en haar omgeving.

Dragana Mijatovic, Practice Lead
“Consultants zijn nomaden. We moeten dus een manier vinden om verbinding met elkaar te houden.”
Maurice Boon, CEO
“Groei is geen doel op zich, ontwikkeling wel.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Eraneos

Binnen Eraneos Nederland geven onze (meer dan) 300 medewerkers vorm aan eennieuw digitaal tijdperk en helpen zij onze klanten met de meest complexeorganisatorische en digitale uitdagingen. Wij streven ernaar een plek op te bouwenwaar knappe koppen de ambitie hebben om de status quo uit te dagen. We willengraag de juiste omgeving te creëren waarin iedereen zijn of haar potentieel volledigkan ontplooien. Wij werken samen, leren samen, en slagen samen doordat we atlijdonderstaande kernwaarden nastreven.

Toewijding. Ons streven naar de beste resultaten is onbegrensd. We blijven trouwaan onszelf en nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en onze groei, zowel alsindividu, als team en als bedrijf.

Samen. Onze teams bieden het ideale podium voor individuele persoonlijkheden en capaciteiten om uit te blinken door relaties op te bouwen om onze gezamenlijke groei vorm te geven.

Impact. Om het potentieel van de digitale toekomst te benutten, leveren we voortdurend projecten die een tastbare en blijvende impact hebben op het toekomstige succes van onze klanten en onszelf.

Een eerste werkdag van een nieuwe baan is altijd spannend. Dat vraagt om een warm welkom! We laten zoveel mogelijk nieuwe collega’s op dezelfde dag starten. Dit creëert saamhorigheid en een informele sfeer, waarin men elkaar goed kan helpen. Net begonnen bij Eraneos als consultant? Grote kans dat je al snel bij een opdrachtgever op locatie zit. De HR-afdeling zorgt er daarom voor dat de introductie plaatsvindt in de eerste werkweek. Tijdens zo’n introductieperiode voeren nieuwe collega’s verschillende kennismakingsgesprekken met collega's van allerlei afdelingen. Zo voelen ze zich snel thuis binnen de organisatie en leren ze de bedrijfscultuur snel kennen. Iedere nieuwe medewerker krijgt vanzelfsprekend eenlaptop, deurtag, leaseauto of NS Business Card en een e-mailaccount. Zo kan iedereen meteen aan de slag.

Contact
Anna Korsten
Bekijk onze vacatures
 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified