Menu

Great Place To Work-Certified™

EOC

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

EOC is dé specialist in scheepsverzekeringen. We zijn een groeiende onderlinge zonder winstoogmerk. Onze leden kunnen op ons rekenen: we hebben een passie voor de vaart. Met onze dienstverlening en onze proactieve bijdrage aan bijvoorbeeld preventie, schone wateren en duurzaam varen zorgen we dat onze leden zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is, ondernemen en genieten op het water.

Ronald Busscher
“Bij EOC zijn medewerkers betrokken bij elkaar, vieren we successen samen en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als trainee krijg ik alle vrijheid en vertrouwen om mijzelf verder te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten. Dit maakt EOC een Great Place to Work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij EOC

Verbinding is bij ons het sleutelwoord. In verbinding staan met je collega’s, met je carrière en met onze verzekerden. Wat je bij al deze mensen tegen zult komen, is een grote passie voor water. Die vloeit door ons bedrijf en is overal te zien – in zowel de zakelijke mails als de gesprekken tijdens de lunchpauze. Een beetje affiniteit voor varen of wonen op het water is dus gewenst! We zijn niet voor niets als verzekeraar de marktleider in de beroepsvaart en in wonen op het water. 

Wanneer je bij ons begint, werken we je goed in, maar dat doen wij niet volgens een strak onboardingsprogramma. Zo groot zijn wij namelijk niet, we werken liever op een meer organische manier. We kijken of je als persoon bij ons past en vangen je goed op, maar verwachten tegelijkertijd dat je zelf initiatief neemt. Bij ons kun je namelijk nog echt een stempel drukken op de organisatie; op de groei en professionalisering van EOC. Daar liggen kansen en we nodigen je uit die te grijpen. 

EOC gaat voor een duurzame samenwerking. Wij nemen iemand niet aan voor maar één jaar, maar kijken juist naar de lange termijn. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat, met een menselijk gezicht. Dat is deel van het commitment en de verbinding die wíj aan onze medewerkers laten zien. En dan zijn wij ook nog eens gecertificeerd als Great Place To Work. Kom dus bij EOC aan boord!

Contact
Rolinde Timmerman-Tabak
Stuur mij een e-mail Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified