Menu

Great Place To Work-Certified™

Emotion

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
November 2021 - November 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Wij zijn een van de grootste full-service reclamebureaus uit Midden- en Oost-Nederland. Dat doen we met een club van slimme, positieve en ondernemende vakmensen. En hoewel we barsten van ambitie, we maken in eerste plaats keuzes waar mensen beter van worden. Think human.

Sylvia van Lokven, Director Finance & HRM
“Een van onze vaste doelen is om een geweldige werkplek te zijn. Ik vind niks belangrijker dan dat. En het is weer gelukt! We kunnen door de enquête van GPTW zien waar onze collega’s behoefte aan hebben. Zo kunnen we aan de slag met de dingen die ze écht belangrijk vinden.”
Bernd Spijkerman, Senior Projectmanager
“Emotion voelt als een hecht team. Eentje waar de mens centraal staat. Verantwoordelijkheid en vrijheid ligt bij die mensen en dat maakt het een plek waar ik graag werk. ”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Emotion

We starten al voordat de medewerker in dienst is. Onze officemanager Eva zorgt voor een leuke kaart om iemand welkom te heten. Voor de eerste periode is er een goed programma voorbereid om de nieuwe collega kennis te laten maken met Emotion, de inhoud van de baan en collega’s.

Zo zijn er kennismakingsgesprekken ingepland met het MT (Franklin, Thijs en Sylvia). En met collega’s waar je veel mee gaat samenwerken. Ook ligt er een planning voor de eerste weken, zo weet je precies waar je aan toe bent én kun je direct lekker aan de slag. Na een maand is er een einde proeftijd lunch. Tijdens deze lunch bespreken we hoe het gaat en wat Emotion kan leren van deze nieuwe medewerker. Wat doen we goed en wat kan er beter? Een mooi moment om de eerste maand te vieren en om samen vooruit te kijken.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified