Menu

Great Place To Work-Certified™

Emico

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Emico is een technisch e-commerce bureau. Onze professionele maar informele werksfeer kenmerkt onze cultuur en prestaties. We hebben duurzame relaties en bedienen uitsluitend retailers in de top van de Nederlandse e-commerce wereld. Dit doen we vanuit zowel Rhenen als Rotterdam.

Iris van den Hooven, Senior Frontend Developer
“In mijn tijd bij Emico heb ik het bedrijf enorm zien groeien. Bij elke stap staat het werkgeluk centraal;van het mede-ontwerpen van ons state-of-the-art pand tot de vrijheid om onze eigen koers te varen en te blijven groeien. Dit maakt Emico echt een geweldige werkplek!”
Stijn Bernards, CTO
“Bij Emico is ons voornaamste doel altijd streven naar het allerbeste voor onze klanten, terwijl we samen het plezier in ons werk behouden. Emico is voor mij echt een fantastische werkomgeving, waar we altijd gezamenlijk het beste uit onszelf proberen te halen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Emico

Nog voor je eerste dag heb je al een goed beeld van Emico. Je ontvangt namelijk vooraf ons personeelsreglement met relevante informatie voor jou als toekomstige collega. Het is geen document waar wij je enkel met restricties om de oren slaan, maar wordt er ingezoomd op wat je van Emico kunt verwachten zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen!

Op je eerste werkdag hangen er slingers voor je uit, is er een foto-momentje om jezelf via de interne chat aan het team voor te stellen, staat er een buddy voor je klaar en eten we een taartje om de uitbreiding te vieren. Tevens join je ook (in)direct onze tafelvoetbalcompetitie, ook hier is er sprake van een hoog niveau. Als je geluk of veel ervaring hebt, win je mogelijk je eerste potje tafelvoetbal! Verlies je? Zet het dan maar op een kruipen.

Wat Emico naast het vrienden-familie gevoel nog meer kenmerkt is flexibiliteit. Je hebt de vrijheid je uren naar eigen voorkeur in te delen en kun je grotendeels thuiswerken. Hierdoor heb je zelf veel regie op je werk/privé balans. Een derde kenmerk van Emico is innovatief. Als je mee wilt draaien in de top van e-commerce is innovatie een must. We zijn vooruitstrevend en willen niet anders dan werken met de nieuwste technieken. We faciliteren daarom ook in een individueel scholingsbudget.

Interesse om te werken in een team met vakidioten? Neem dan contact op via de whatsapp-button op onze website, of door te bellen op 085-8887744 of mailen naar werkenbij@emico.nl

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified