Menu

Great Place To Work-Certified™

Elho

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021

Over deze organisatie

Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te verbinden met de natuur. Give room to nature.

Engeline Brekelmans, HR Businesspartner
“Met ons team willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om de natuur ruimte te geven. We geloven dat we dit alleen kunnen doen met een happy en betrokken team, passend bij onze purpose, waarden en ambities. Daarom werken we continu samen aan onze people first-strategie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij elho

Een warm welkom, dat vinden we belangrijk. Vanaf de eerste dag zorgen we ervoor dat alles geregeld is om je een zo'n goed mogelijke start te geven. We starten met een uitgebreide rondleiding door ons mooie, groene pand. En nadat je een goed gevulde elho bag hebt gehad start je elho journey. Middels een uitgebreid onboardingprogramma maak je kennis met alle afdelingen en processen binnen elho. Afhankelijk van je rol wordt je onboarding verder op maat gemaakt, zodat je succesvol je nieuwe rol kunt gaan invullen. We zorgen er voor dat je een buddy krijgt toegewezen die er is voor al je vragen en support. 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified