Menu

Great Place To Work-Certified™

Elesa+Ganter

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Elesa+Ganter is dé standaard op de markt van industriële machineonderdelen. Met aandacht voor detail, een ongeëvenaard diep assortiment, het beste advies, de hoogste beschikbaarheid en het grootste bestelgemak, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse maakindustrie.

Koen van Joolen, Directeur
“Bij Elesa+Ganter werken we samen om resultaten neer te zetten en die met elkaar te vieren.”
Jeroen Markus, Productspecialist Verkoop
“Elesa+Ganter geeft je iedere dag weer de mogelijkheden om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Teamspirit, waarbij je het iedere nieuwe dag weer beter wilt doen dan de dag ervoor. Tevreden medewerkers en tevreden klanten gaan hier hand in hand”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Elesa+Ganter

Een warm welkom, dat vinden we belangrijk bij Elesa+Ganter. We zorgen ervoor dat alles geregeld is om je als nieuwe medewerker een zo'n goed mogelijke start te geven.

Op de eerste dag staat een collega van HR klaar om je te ontvangen. We starten met een uitgebreide rondleiding door ons kantoor en magazijn. Je krijgt als welkom de enige echte Elesa+Ganter goodiebag, een bos bloemen en met alle aanwezige collega’s vieren we je komst met taart.

Middels een onboardingprogramma maak je kennis met alle afdelingen en collega’s binnen Elesa+Ganter. Afhankelijk van je rol word je onboarding verder op maat gemaakt, zodat je succesvol je nieuwe rol kunt gaan invullen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified