Menu

Great Place To Work-Certified™

EBN

Great Place To Work™ Certified
November 2021 - November 2022
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020

Over deze organisatie

Energie Beheer Nederland is een publiek energiebedrijf. We investeren kennis, kunde en financiële slagkracht om samen sneller een duurzaam energiesysteem te bouwen. Onze activiteiten richten zich op drie kerngebieden: de gastransitie, de warmtetransitie en CO2 opslag- en transportsystemen. Zo dragen we bij aan betrouwbare en betaalbare energie voor Nederland vandaag én aan een duurzaam en CO2-neutraal energiesysteem voor morgen. Dit is onze ambitie en onze drive: Energising the Transition.

 
 
Annemiek Asschert, Manager New Energies & Innovation
“Mensen die bij ons werken zijn betrokken en gedreven en willen een bijdrage leveren aan de uitdaging waar we voor staan. Of je nu Geoscientist of Communications Advisor bent: samen geven we invulling en betekenis aan de energietransitie in Nederland. Werken bij EBN is dus meer dan een baan, het geeft ook betekenis aan medewerkers. Onze ambitie dragen we actief uit richting onze interne organisatie én de maatschappij.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij EBN

Bij EBN geven we nieuwe collega’s graag een warm welkom. Een nieuwe baan is een grote verandering in iemands leven, daarom vinden we het belangrijk dat iemand zich snel thuis voelt. Zo zorgen we voor een inwerkprogramma, een buddy die je wegwijs maakt én dat alle praktische zaken goed geregeld zijn.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij EBN? Ga naar hun vacaturepagina.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified