Menu

Great Place To Work-Certified™

Easyflex

Best Workplaces for Women™ 2024 - Medium
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024
Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. We maken bedrijven in de flexbranche toekomstbestendig, verrijken ze met kennis, bieden zekerheid en geven ze de ruimte voor persoonlijke aandacht. Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen, dat geeft rust en vertrouwen. Een verloningssoftware die zichzelf terugverdient. Dat staat vast.

Mark Remie, COO
“Ik ben ontzettend trots dat we wederom zijn erkend als een Great Place To Work. Bij Easyflex staat het welzijn en geluk van onze mensen altijd op de eerste plaats. We streven ernaar dat iedereen een goed leven heeft, zichzelf kan zijn en zijn/haar talenten volledig kan benutten in een veilige werkomgeving. Het is daarom fantastisch dat onze medewerkers dit ook zo ervaren en openlijk uitspreken, omdat dit leidt tot prachtige, creatieve en ambitieuze oplossingen. Op deze manier kunnen we de beste service en producten leveren aan onze gewaardeerde klanten en onze ambitie om te groeien verwezenlijken.”
Marjolein Draaijer, Teamleider Sales
“Bij Easyflex staan haar werknemers centraal. Binnen Easyflex hebben we een aantal kernwaarden waardoor een ieder zich veilig, gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt. Deze factoren, in combinatie met de natuurlijke en gemoedelijke werksfeer op onze dagelijkse werkplek, zorgt voor een hele fijne werkcultuur. Een Great Place To Work cultuur waarbij er veel kansen zijn om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Bij Easyflex kan en mag je jezelf zijn waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt. Als je jezelf en collega's waardeert en vertrouwt, dan werkt dat ook door in je persoonlijke groei en verhoogt dit de werknemersbetrokkenheid. Deze grote werknemersbetrokkenheid draagt bij aan de groei van de (interne) organisatie. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld binnen een organisatie waar ik inmiddels zeven jaar met veel plezier in dienst ben.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Easyflex

Bij Easyflex streven we naar een gezonde en plezierige werkomgeving waar onze collega's zich thuis voelen. Een logische vervolgstap voor ons was dan ook het worden van een erkende Great Place To Work. We zijn ontzettend trots dat Great Place To Work wederom ons werkgeverschap heeft bekroond met een officiële certificering. Dit is een bevestiging van onze inzet om een fijne werkplek te creëren voor al onze medewerkers.

Geluk en welzijn – Een goed leven

Bij Easyflex ben je niet alleen werknemer, maar ook een onderdeel van de Easyflex-familie. Het geluk en welzijn van onze medewerkers zetten wij altijd op de eerste plaats. We hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans en een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en thuis voelt.

Vertrouwen – De sleutel tot succes

Vertrouwen vormt de basis van alles wat we doen. Bij Easyflex geloven we sterk in het creëren van een werkomgeving waar vertrouwen hoog in het vaandel staat. Het vertrouwen dat we hebben in onze medewerkers en het vertrouwen dat zij in ons hebben, stelt ons in staat om open en eerlijke gesprekken te voeren en volledige transparantie te waarborgen. Dankzij dit vertrouwen kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken en bouwen aan een bedrijfscultuur die fijn en harmonieus is. We geloven dat vertrouwen de sleutel is tot succes, zowel op individueel- als teamniveau.

Groei jij met ons mee?

Wil jij graag werken bij het leukste en snelstgroeiende softwarebedrijf in de flexbranche? Bekijk dan snel onze vacatures en maak ruimte voor jouw talenten.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified