Menu

Great Place To Work-Certified™

Easyflex

Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Wij voorzien de flexbranche van betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware. We zorgen ervoor dat onze klanten minder kostbare tijd kwijt zijn aan het invoeren van cijfers, controleren van uren en maken van ingewikkelde planningen.


Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. Met de software van Easyflex bieden wij ondersteuning aan alle dagelijkse bedrijfsprocessen binnen de flexbranche. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven en plaatsen van flexwerkers, matchen, verlonen en factureren. Daarnaast zijn we ook continu bezig met ontwikkeling en innovatie.


Easyflex hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn bewust bezig met onze impact op mens en milieu en hanteren de 3 p’s: people, planet en profit. Hier geven wij invulling aan door onder andere te investeren in persoonlijke ontwikkeling, een duurzaam pand, groene opties en meer. Niet alleen is ons pand duurzaam, ook onze initiatieven dragen bij aan een beter milieu en klimaat.


Easyflex maakt bedrijven in de flexbranche toekomstbestendig, verrijkt ze met kennis, biedt zekerheid en geeft ze de ruimte voor persoonlijke aandacht. Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen. Een verloningssoftware die zichzelf terugverdient. Dat staat vast!

Mark Remie, COO
“Ik ben erg trots dat we een Great Place to Work zijn, dat is voor Easyflex een belangrijk certificaat en erkenning van de medewerkers. Het geluk en welzijn van onze mensen staat bij Easyflex op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat iedereen een goed leven heeft, zichzelf kan zijn en zijn of haar talenten volledig kan benutten in een veilige werkomgeving. Het is fantastisch dat onze medewerkers dit ervaren en uitspreken, alleen dan komen we tot mooie, creatieve en ambitieuze oplossingen. Hierdoor kunnen we de beste service en producten leveren aan onze klanten en onze groeiambitie waarmaken.”
Certificering - Certified™
“Bij Easyflex staan haar werknemers centraal. Binnen Easyflex hebben we een aantal kernwaarden waardoor een ieder zich veilig, gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt. Deze factoren, in combinatie met de natuurlijke en gemoedelijke werksfeer op onze dagelijkse werkplek, zorgt voor een hele fijne werkcultuur. Een Great Place to Work cultuur waarbij er veel kansen zijn om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Bij Easyflex kan en mag je jezelf zijn waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt. Als je jezelf en collega's waardeert en vertrouwt, dan werkt dat ook door in je persoonlijke groei en verhoogt dit de werknemersbetrokkenheid. Deze grote werknemersbetrokkenheid draagt bij aan de groei van de (interne) organisatie. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld binnen een organisatie waar ik inmiddels vijf jaar met veel plezier in dienst ben.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij

Easyflex hecht veel waarde aan een gezonde en fijne werkomgeving waar collega's zich thuis kunnen voelen. Een logische vervolgstap voor ons was dan ook het worden van een échte Great Place to Work. We zijn daarom enorm trots dat Great Place to Work ons goed werkgeverschap wederom heeft erkend en bekroond met een certificering!

Geluk en welzijn – Een goed leven

Bij Easyflex ben je niet alleen werknemer, maar ook een onderdeel van de Easyflex-familie. Het geluk en welzijn van onze mensen zetten wij op de eerste plaats. Wij hechten daarom veel waarde aan een goede werk-privébalans en een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Vertrouwen – De sleutel tot succes

Alles begint met vertrouwen. Door de hoge mate van vertrouwen bij onze Easyflexers, zijn we in staat om eerlijke gesprekken te voeren en transparant te zijn. Zo komen we samen vooruit en bouwen we verder aan een fijne bedrijfscultuur.

Wil jij graag werken bij het leukste en snelstgroeiende softwarebedrijf in de flexbranche? Bekijk snel onze vacatures! 

Maak ruimte voor jouw talenten. Dat staat vast!

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified