Menu

Great Place To Work-Certified™

Dynamic People

Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021
Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Al 16 jaar helpen wij bedrijven met hun digitale transformatie. Dat doen we dagelijks met veel plezier en de ogen op één helder doel: onze klanten naar een hoger niveau tillen. We zijn een snelgroeiende scale-up van gedreven professionals. Door onze ondernemende houding houden we van doen: neem initiatief en samen zorgen wij dat het beste idee wint. We are Dynamic People, we are driven to take you further.
Nienke Verweij, Microsoft D365 Finance Consultant
“Dynamic People is een innovatief en jong bedrijf, we hebben deskundige, leuke collega’s en mooie projecten. Naast hard werken wordt er veel gedaan om verbondenheid te behouden: door onze bootcamps, jaarlijks weekendje en andere activiteiten. Dat samen maakt het leuk en uitdagend om hier te werken!”
Jeroen Bunck, CEO
“Bij Dynamic People hebben we een erg platte organisatiestructuur, wat ervoor zorgt dat onze lijnen kort zijn en we dicht bij onze medewerkers staan. Voorop staat het geluk van de medewerkers: als dit goed zit, bereik je samen een stuk meer. En, vier je successen altijd samen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Dynamic People

Welcome on board(ing) at dynamic people! Bij Dynamic People staat de medewerker centraal. Vanaf het moment dat wij in contact komen met jou tot het moment dat jij de organisatie verlaat, staat in het teken van jouw persoonlijke groei.

Zodra jij je handtekening hebt gezet onder het contract gaan wij meteen voor jou aan de slag. We houden regelmatig contact en spreken verwachtingen naar elkaar uit. Twee weken voor je eerste dag ontvang je een onboardingspakket op, om je alvast onze Dynamic People "vibe" mee te geven.

En dan: jouw eerste dag! We verwelkomen je in onze boardroom, waar onze HR Business Partner klaar zit om je alles te vertellen over Dynamic People. En niet te ontbreken is de goodiebag: gevuld met merchandise gekoppeld aan onze kernwaarden en handige spullen om goed van start te gaan. En natuurlijk een flesje bubbels, want successen vier je samen en jouw start is zeker een klein feestje waard!

Dan start je eerste dag: wij leren jou kennen, en jij ons. Zo zorgen we dat je zoveel mogelijk mensen spreekt, vertellen we over de organisatie, over onze marketing afdeling, schuift IT een uurtje aan voor het inrichten van je laptop en ontmoet je je budDy365. Ook een ISO kennis sessie en een koffietje met onze CEO maakt deel uit van je onboarding. Na een ochtend met presentaties, kennismakingen en onze heerlijke verzorgde lunch, wordt het tijd om jouw teamlead te ontmoeten en aan de slag te gaan: heel veel succes!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified