Menu

Great Place To Work-Certified™

Duvel Moortgat

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

In Amsterdam zijn Duvel Moortgat Nederland en Brouwerij ’t IJ gevestigd, die samen één organisatie vormen. Daarnaast behoren ook andere merken uit ons portfolio tot onze familie, met allen hun eigen gezicht. Onze organisatie een compact, authentiek en snelgroeiend bedrijf. Korte lijnen, grote zelfstandigheid en passie van medewerkers zijn zichtbaar. Als medewerker ben je een belangrijke spil van het team, werk je nauw samen met collega’s en krijg je veel vrijheid om te ondernemen en zelfstandig te werken. Met elkaar streven we continu naar kwaliteit.

Anouk van Dooren, Category & Ecommerce Lead
“Duvel Moortgat is een great place to work! Het is een ambitieus bedrijf dat bieren brouwt waar je als medewerker alleen maar trots op kan zijn. Bovenal heerst er een open en gezellige sfeer, met veel ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en een dagelijkse dosis humor. Doordat alle teams met passie naar hetzelfde doel toewerken is het saamhorigheidsgevoel groot. Er zijn veel kansen en uitdagingen om beet te pakken en continue te blijven leren. Ik ga daardoor elke dag met veel plezier naar mijn werk.”
Emilie Heesters, Marketing Manager
“Ik houd enorm van de dynamiek bij Duvel Moortgat. Korte lijnen zorgen ervoor dat we snel acteren. Er is veel ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen. Bij Duvel Moortgat wordt er tevens goed gekeken hoe elke medewerker het meest in zijn kracht staat. Dit zorgt ervoor dat je als medewerker het verschil kunt maken. We versnellen momenteel ook op duurzaamheid en csr. Dat is randvoorwaardelijk in deze tijd vind ik. Een fantastisch totaalpakket dus!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Duvel Moortgat

Wanneer een nieuwe medewerker start bij Duvel Moortgat NL zorgen wij er altijd op de eerste dag van het dienstverband voor dat alle benodigdheden die iemand nodig heeft om zijn/haar baan uit te voeren klaar staan of liggen. Denk aan hardware, software en zelfs leaseauto’s. HR en officemanagement zorgen ervoor dat de medewerker wegwijs raakt in de organisatie, haar geschiedenis en de cultuur. Standaarden, systemen en beleid worden toegelicht.

We introduceren de nieuwe medewerker bij het gehele personeelsbestand. Voor de eerste 3 a 4 weken wordt voor alle medewerkers een inwerkschema gemaakt, waarbij de nieuwe medewerker kennismaakt met alle medewerkers met alle mensen in gesprek gaan die van invloed of toepassing zijn op de uitoefening van zijn/haar nieuwe rol. We vinden het belangrijk dat iemand zich snel thuis voelt in onze organisatie en dat iemand gemakkelijk van start kan.

Iedere medewerker gaat naar Duvel Moortgat NV in Puurs voor een Welkomstdag om kennis te maken met het moederbedrijf en informatie te krijgen over het ontstaan en reilen en zeilen hiervan.

In Nederland zorgen we voor een rondleiding in het kantoor, Brouwerij ’t IJ, Proeflokaal de Molen en de opslaglocatie. De medewerker ontvangt een Brouwerij ’t IJ-trui en wat speciaal biertjes van de diverse biermerken in ons portfolio om kennis te laten maken met de verschillende smaken van onze organisatie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified