Menu

Great Place To Work-Certified™

Dolmans Landscaping Group

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024
Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen. Als hoveniersbedrijf zijn wij actief in ontwerp, advies, aanleg en beheer voor de diverse groene buitenruimtes. Daarnaast kun je bij ons terecht voor boomverzorging.

Claire Janssen, Chief Change Officer
“Alles wat je aandacht geeft, groeit! Daar zijn wij van overtuigd. En groeien staat bij ons letterlijk en figuurlijk centraal, dat maakt Dolmans voor mij een Great Place to Work.”
Roel Hamers
“Dolmans is voor mij een Great Place to Work, omdat je er veel verantwoordelijkheid krijgt, we afwisselend werk hebben en een leuke club collega’s.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Dolmans Landscaping Group

Wil jij samen met ons bouwen aan een groene toekomst? Wat ooit begon in 1961 met ondernemer Hub Dolmans en een hoveniersbedrijf in Limburg, is uitgegroeid tot een van de grootste hoveniersbedrijven actief in Nederland en België. Er is in die ruim 60 jaar veel veranderd, maar het doel van ons familiebedrijf blijft hetzelfde: ‘Samen beter voor buiten’.

Hoe we dat doen? Door steeds het allerbeste van onszelf te geven. Wij geven dagelijks met veel passie en vakmanschap vorm aan groen in al zijn aspecten. Daarnaast dragen wij als hecht familiebedrijf een hart voor mensen. We werken iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan. Groeien staat bij ons letterlijk en figuurlijk centraal. Onze ‘Green Geniuses’ werken elke dag aan een mooiere, betere en vooral groenere wereld om ons heen. 

En zeg eens eerlijk, een actieve en uitdagende job, de kans om je verder te ontwikkelen, werken aan mooie projecten en daarmee een impact maken op onze (groene) leefomgeving. Dat klinkt niet slecht toch? Wil jij samen met ons bouwen aan een groene toekomst? Lijkt het je leuk om te werken in een onderneming die flink professionaliseert en groeit? Kom dan stagelopen, leren, ervaring opdoen of werken bij Dolmans. Bekijk de vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar aanpakkers met een passie voor groen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified