Menu

Great Place To Work-Certified™

DifferIT

Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022

Over deze organisatie

Onze naam zegt het al: als het om IT gaat doen wij het anders, DIFFERENT. DIFFERIT is gecertificeerd AFAS Partner en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren en implementeren van AFAS software. Ons team bestaat uit jonge, energieke professionals met elk hun eigen expertise.

Tinka van der Voort, Business Consultant HRM & Payroll
“Harde werkers en waar plezier voorop staat, dat is DIFFERIT! Iedereen staat voor elkaar klaar en geeft vertrouwen. Dat is terug te zien in de sfeer op kantoor en de resultaten bij klanten. Er is geen zware hiërarchie, als je ergens mee zit kan je dit met iedere collega delen.”
Tarik El Hamdaoui, Directeur
“Binnen DIFFERIT hebben we samen een familiesfeer gecreëerd. En voor je familie, daar zorg je altijd goed voor. Ik heb door mijn eigen ervaring altijd gezegd: ik wil een bedrijf waar je mens bent en geen werkpaard. Een leuk bedrijf, met leuke mensen die het naar hun zin hebben!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij DIFFERIT

Werken bij DIFFERIT vraagt om enthousiasme, creativiteit en lef om dingen anders te doen! Binnen DIFFERIT vinden we het erg belangrijk dat we:

  • De juiste mensen op de juiste plek zetten.
  • Een unieke verbindende bedrijfscultuur hebben die we behouden en verder versterken. Het DIFFERIT DNA: Ambitieus, Bevlogen, Creatief & ondernemend en DIFFERITTER.
  • Volop oog hebben voor elkaar en zorgen voor een goede work-life balans.
  • Veel plezier maken met elkaar: teambuilding, uitjes, jaarlijkse buitenlandtrip, vitaliteitsagenda.
  • Alle DIFFERITTERS persoonlijk en professioneel blijven uitdagen en prikkelen om het beste uit henzelf te halen!
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified