Menu

Great Place To Work-Certified™

DHL Express

Best Large Workplaces™ 2024
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025
World's Best Workplaces™ 2023
Positie 2
Best Workplaces™ Europe 2023 - Multinational
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021

Over deze organisatie

DHL Express opereert in meer dan 220 landen en mag zich het meest internationale bedrijf van de wereld noemen. In Nederland werken wij met een team van 1630 medewerkers en maken wij elke dag tot een succes. Wij bieden jou dan ook een werkgever met aandacht voor jou, beloofd.

Timothy, Supervisor Operations
“Wij bij DHL Express (Apeldoorn) werken samen om elke dag de beste dag van het jaar te hebben. Als je werk zoekt waar je op kan bouwen voor de toekomst en waar je gegarandeerd bent van plezier dan zit je bij ons aan het goede adres.”
Linda, Online Marketing Manager
“Wanneer je met een goed onderbouwd idee komt is het antwoord vaak: Ga maar doen! Dat motiveert mij om mezelf en online steeds verder te ontwikkelen en past bij mijn visie en ambities.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij DHL Express Nederland

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij als medewerker onderdeel wordt van onze DHL-familie. Dit betekent dat iedereen bij ons een training tot Certified International Specialist krijgt, om zo rood en geel geverfd te worden. Tijdens deze training maak je met kennis met onze internationale organisatie. Of je nu voor Sales of als koerier aan de slag gaat, in New York of in Amsterdam, iedereen krijgt dezelfde start. Dit natuurlijk allemaal op onze DHL trainingslocatie in Amersfoort met een overnachting en etentje in luxe hotel.

Daarnaast geloven wij in 'learning on the job'. Door op de vloer vragen te stellen en zelf aan de slag te gaan, leer je het snelste. Hierin word je in elke rol goed begeleid door mentoren, maar natuurlijk ook door jouw toekomstige collega's. Dit omdat we als team elkaar willen kunnen ondersteunen waar dat nodig is. Een belangrijke werksfeer is binnen DHL Express ontzettend belangrijk.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified