Menu

Great Place To Work-Certified™

DC Klinieken

Best Workplaces for Women™ 2024 - Large
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Best Workplaces™ Europe 2021 - Large
Positie 13
Best Large Workplaces™ 2021
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021
Best Large Workplaces™ 2020
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020

Over deze organisatie

DC Klinieken is gegroeid tot een landelijke zorgaanbieder met 15 vestigingen en 700 professionals die zich in zetten om laagcomplexe zorg zo effectief en efficiënt mogelijk te geven. Onze patiënten helpen we binnen een week in een vriendelijke en veilige omgeving. Goede zorg, nu!

Ismay Ghisaidoobe, Doktersassistent
“Zolang ik doktersassistent ben wil ik in de dermatologie werken, bij DC Klinieken kreeg ik die kans. We hebben hele gezellige collega's en een hecht team. Door goed met elkaar te overleggen is de samenwerking erg prettig. Daar word je toch vrolijk van?!”
Sylvia Mulder, Operationeel Directeur
“Goed werkgeverschap gaat over échte aandacht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt en het eigenwinkelgevoel omarmt. Professionele ontwikkeling, tijd voor patiënten en een goede werk-privé balans horen daarbij. Dat is nodig om Goede zorg, nu! te realiseren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij DC Klinieken

Bij DC Klinieken werken betrokken zorgprofessionals met tijd en aandacht voor de patiënt. Ons zorgpersoneel zet zich dagelijks hard in om patiënten zo snel en effectief mogelijk te helpen, altijd met een persoonlijke benadering. Bij ons staan patiënten centraal, maar net zo veel zorg en aandacht gaat uit naar onze medewerkers. Want enkel een veilige werkomgeving vol vertrouwen en plezier is de juiste basis voor goede patiëntenzorg. 

 Als je bij DC Klinieken werkt, ben je onderdeel van een klein team van gepassioneerde professionals in de zorg. Bij ons haal je daadwerkelijk voldoening uit je baan omdat je écht tijd en aandacht hebt voor je patiënten. DC Klinieken heeft een platte organisatiestructuur, waardoor de lijntjes kort zijn en je gemakkelijk contact hebt met alle lagen van de organisatie. En we bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wil je horizon verbreden of ligt je interesse bij een ander specialisme of vakgebied? Wij helpen je graag met je volgende stap en kijken samen naar de mogelijkheden. 

 DC Klinieken is de afgelopen jaren hard gegroeid. Dit betekent dat onze klinieken de voordelen van schaalvergroting ervaren, waaronder goede service van de backoffice. Maar het persoonlijke karakter en onze kleinschalige omgeving zijn bewaard gebleven. En dat wordt door onze patiënten enorm gewaardeerd. 

Een warm welkom

Nieuwe collega’s worden bij DC Klinieken warm welkom geheten. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat onze nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen bij ons. Om kennis te maken met onze organisatie, organiseren we ieder kwartaal een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Op die dag leren zij ons beter kennen en volgen ze een interessante gastvrijheidstraining. Daarnaast kunnen onze nieuwe collega’s rekenen op een mooie bos bloemen op hun eerste werkdag. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in werken voor DC Klinieken? Neem dan een kijkje op onze website.  

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified