Menu

Great Place To Work-Certified™

Creative CT

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022

Over deze organisatie

Creative CT is een E-commerce agency dat er naar streeft om de maximale potentie van onze klanten te realiseren. Met een Agile mindset en de inzet van de Scrum-methodiek werken wij in multidisciplinaire teams, dagelijks aan de best mogelijk oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Timar Mensink
“Ik wil gewoon vette shit maken en dat kan bij Creative CT!”
Ellen-Rose van Dijk
“In de zelfsturende teams, ben je als specialist zelf verantwoordelijk voor wat je doet en hoe je dat doet. Want jij weet natuurlijk zelf het best in jouw vakgebied, hoe je het maximale resultaat kan behalen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Creative CT

Het is een beetje traditie geworden, kom je bij ons jouw contract tekenen, dan hoort daar een kennismakingslunch bij! We vragen dan ook zoveel mogelijk je directe collega's voor de lunch om elkaar een beetje te leren kennen, bovendien krijg je dan al een 'voorproefje' van onze cultuur. Want broodjes bestellen doen we graag en is elke keer weer een feestje!

Vaak gaat er wel een maand of 2 overheen, voordat we je weer zien. Maar we verliezen je zeker niet uit het oog, onze aftelkalender vertelt ons hoeveel nachtjes het nog slapen is tot we je op kantoor mogen verwelkomen! In de tussentijd ontvang jij van ons een kaartje, zodat je weet dat we aan je denken.

Dan breekt DE DAG aan. Zo'n eerste dag is vol indrukken en informatie, dus we hebben iets lekkers voor je klaarliggen om je suikerpeil op niveau te houden. We starten met de introductie ochtend, waar je geïnformeerd wordt over huisregels, facilitaire zaken, laptop, toegang tot systemen. Is alles duidelijk? Mooi! Dan dragen we je over aan jouw buddy voor de rest van de dag. Jouw buddy is jouw steun en toeverlaat die eerste weken. Je kan er terecht voor al jouw vragen over de organisatie, over de systemen en over je taken. Bovendien voorzien we je van een inwerkprogramma voor de eerste maand, dus je weet precies waar je aan toe bent en krijgt zo een zachte landing in het team.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified