Menu

Great Place To Work-Certified™

Compagnon

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020
Great Place To Work™ Certified
November 2018 - November 2019
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Compagnon is HR-specialist en biedt oplossingen voor recruitment-, career, en HR-management. Zij willen mensen en organisaties helpen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Zij willen een echte compagnon zijn door zowel op relatie als op resultaat hoog te scoren. Compagnon werkt aan onderling vertrouwen als basis voor een optimale samenwerking en gezamenlijke groei.

Mariët van Deventer
“Bij Compagnon kan ik de beste versie van mijzelf zijn!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Compagnon

Hoog scoren op resultaat én relatie is het streven bij Compagnon. Zodra een nieuwe medewerker binnen komt, start er een uitgebreid en persoonlijk onboarding traject, omschreven in een persoonlijk inwerktraject, waarbij de focus ligt op het leren kennen van onze organisatie, de collega’s, de werkprocessen en het klaarstomen van de professional voor een opdracht.

Tijdens de introductiebijeenkomst en kennismakingslunch met de directie komen de producten/diensten en visie van Compagnon aanbod. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden, waarbij de nadruk ligt op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Gedurende dit gehele traject blijven de verantwoordelijke Consultant en de Buddy aangesloten om de nieuwe medewerker wegwijs te maken. Als de onboarding is afgerond, vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin er wordt gevraagd naar ervaringen en feedback.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified