Menu

Great Place To Work-Certified™

Ciratum

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022
Great Place To Work™ Certified
Juni 2020 - Juni 2021

Over deze organisatie

Wij zijn verbeteraars, bouwers en regelaars. Maar bovenal zijn we consultants! Samen met onze opdrachtgevers werken we aan mooie projecten binnen de energie ⚡, water- 💧 en telecomsector ☎️. Maar wij bouwen ook aan Ciratum als organisatie. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder #samenverder.

Narges Safi, Business Consultant
“Werken bij Ciratum betekent voor mij werken aan mijn passie. Ik heb als motto; Doe waar je van houdt en succes zal volgen. Passie is de brandstof voor een succesvolle carrière. Ciratum is een organisatie die open staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een leuke levendige en dynamische organisatie, met een geweldig team dat altijd voor elkaar klaar staat!”
Berry Vos, IT Consultant
“Werken bij Ciratum betekent voor mij de ideale combinatie van afwisseling van opdrachten bij onze klanten en collegialiteit van mijn Ciratum collega's. Door de informele en ongedwongen sfeer voel ik mij er erg thuis.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Ciratum

Wij willen graag dat jij alles uit (het begin van) jouw carrière haalt. Werken bij Ciratum betekent dan ook dat je de verantwoordelijkheid én de vrijheid krijgt om je loopbaan vorm te geven. Dit noemen we binnen Ciratum dan ook wel de consultantreis. Het is jouw reis, maar dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat. Samen reizen is immers een stuk leuker en leerzamer! Je krijgt hulp van jouw coach, andere consultants en er zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Zeker als je start in ons traineeship. Dat is een combinatie van werken en leren, zodat je de basis onder de knie krijgt.

Wanneer je bij ons start als consultant gaan we op zoek naar een opdracht die past bij jouw ambities en loopbaan. En hoewel de klant op de eerste plaats komt, vinden we het net zo belangrijk om te genieten van de tijd bij Ciratum en van elkaar. Om de zoveel weken zie je jouw collega’s op team- en samenwerkdagen of tijdens andere uitjes. De invulling loopt uiteen van gastsprekers, trainingen en de ontwikkeling van Ciratum tot meerdaagse uitjes, workshops en sportieve activiteiten.

We delen graag onze kennis en kijken met je mee wanneer nodig. We vinden het ook supertof als jij jouw kennis deelt. Dat kan tijdens teamdagen of in één van onze werkgroepen. Die kunnen gaan over thema's zoals data-analyse, energietransitie of kennis die je bij jouw opdracht hebt opgedaan.

Wij ontdekken, genieten en begeleiden je bij deze reis. Enthousiast geworden en wil je met ons #samenverder? Check dan onze vacatures of plan direct een kennismaking in met Joëlle.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified