Menu

Great Place To Work-Certified™

Ciratum

Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022
Great Place To Work™ Certified
Juni 2020 - Juni 2021

Over deze organisatie

Wij zijn verbeteraars, bouwers en regelaars. Maar bovenal zijn we consultants! Samen met onze opdrachtgevers werken we aan mooie projecten binnen de energie ⚡, water- 💧 en telecomsector ☎️. Maar wij bouwen ook aan Ciratum als organisatie. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder #samenverder.

Svenne van Voorthuijsen, Business Consultant
“Bij Ciratum werken betekent veel verschillende opdrachten doen en een fijne werksfeer. Dit zie je terug in het vertrouwen en de ruimte die je krijgt om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Oh ja, je krijgt er ook een hoop leuke en gezellige collega’s bij die echt voor elkaar klaar staan. Dat maakt het werk wel zo leuk!”
Martijn Ockers, Algemeen Directeur
“Werken bij Ciratum betekent dat je direct vertrouwen en vrijheid krijgt om te werken op die manier die bij jou past. Vanaf dag één kan je bouwen aan je carrière én aan de toekomst van Ciratum. Dit doe je samen met energieke en bevlogen collega’s. Want niet voor niets geloven we in #samenverder.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Ciratum

De consultantreis

Jouw carrière bij Ciratum zien we als een reis. Deze reis maak je uiteraard niet alleen, maar samen met medereizigers (ook wel je collega’s genoemd, binnen Ciratum en bij de opdrachtgever). De reizigers van Ciratum zijn er in alle kleuren, maten en soorten. Maar allemaal hebben we hetzelfde doel: #samenverder. We ontdekken, genieten en begeleiden je tijdens deze reis.

We ontdekken

Kennis hebben van de sectoren waarin je werkt is essentieel, maar ook bekend zijn met methodieken en processen is handig. Daarom zorgen we ervoor dat je trainingen en cursussen kunt volgen zodat je helemaal up-to-date van start kunt. Uiteraard gaan wij op ontdekkingsreis, op zoek naar een geschikte opdracht.

We genieten

De klant komt natuurlijk op de eerste plaats, maar net zo belangrijk vinden wij het om samen de successen te vieren en te genieten van de weg ernaartoe. Dit doen wij samen met de klant, maar uiteraard ook met elkaar! En niet te vergeten, mag er zo nu en dan best een informeel sfeertje hangen. We organiseren dan ook meerdere teamdagen, sportieve activiteiten en leuke uitjes.

We begeleiden

Als je bij Ciratum werkt krijg je je eigen coach. Deze interne coach maakt je wegwijs binnen Ciratum, ons vakgebied en kan je inschakelen voor leuke, maar ook voor minder leuke dingen. Ook dat hoort ten slotte bij het leven. Maar we zorgen ook dat je reis goed van start kan gaan als je bij ons komt werken. Dus je krijgt van ons in ieder geval een elektrische leaseauto, laptop en telefoon. Ook zorgen we voor een geschikte werkplek voor thuis, mocht je deze nog niet hebben.

Enthousiast geworden en wil je met ons #samenverder? Check dan vooral onze vacatures of plan direct een kennismakingsgesprek in met Joëlle.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified