Menu

Great Place To Work-Certified™

Caroz

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Caroz is THE control tower en TMS specialist. Wij geloven dat wij de business voor onze klanten beter kunnen maken door hun logistieke prestaties te beheren en te verbeteren. Dit doen wij met de nieuwste innovaties, technologie en de beste specialisten in ons vakgebied.

Glenn Reijnen, Marketing & Communicatie
“Bij Caroz hebben we één motto: Eén team, één taak. Dit zie je terug in de dagelijkse werkzaamheden en de kameraadschap die niet alleen op het werk, maar ook privé heerst met elkaar. Er is ook altijd ruimte om improvements aan te kaarten en jezelf te blijven ontwikkelen.”
Rudy Claessens, CEO
“Onze collega’s zijn toegewijd aan het creëren van een gevoel van eenheid en saamhorigheid, en vormen zo de ware Caroz-familie. We zetten ons in om een omgeving te creëren waarin al onze collega’s zich gewaardeerd voelen en zich kunnen ontplooien.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified