Menu

Great Place To Work-Certified™

BVI Medical

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023

Over deze organisatie

BVI Vierpolders ontwikkelt en produceert hoogwaardige innovatieve producten voor de internationale oogheelkundige markt waarbij wij gespecialiseerd zijn in vitreoretinale chirugie (netvlies- en glasvocht). Wij werken nauw samen met oogartsen en zijn continu bezig om onze processen te verbeteren.

Ivette Sasai, Productiemedewerker
“Wat ik fijn vind, is de oprechte interesse door onze manager. We worden allemaal gelijk behandeld. Zodra ik ’s ochtends binnenstap ervaar ik het ‘thuisgevoel’. Ook vind ik hier de werkdruk gelijkmatiger en gestructureerder dan bij mijn vorige werk.”
Alwin van der Elburg, Senior Director Operations
“Bij BVI Vierpolders staat wederzijds vertrouwen, respect en teamwork centraal. Op deze manier geven wij iedereen de mogelijkheid om het maximale uit zichzelf en het team te halen waardoor wij toegevoegde waarde leveren aan onze klanten.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij BVI Medical

Binnen BVI Vierpolders kijken wij er ontzettend naar uit als wij een nieuwe collega kunnen verwelkomen. Het onboardingsproces nemen wij dan ook heel serieus. Voor elke nieuwe collega wordt een introductieprogramma gemaakt en voordat de eerste werkdag begint, is de werkplek volledig geïnstalleerd. Na binnenkomst krijgt de nieuwe collega de algemene instructie, aanvullende informatie, de noodzakelijke documenten worden uitgewisseld en wordt er een uitgebreide rondleiding gegeven waarbij elke collega even gedag wordt gezegd. Hiermee krijgt de nieuwe collega gelijk een goed beeld van het gehele bedrijf. Vervolgens wordt de nieuwe collega overgedragen aan zijn/ haar leidinggevende waarna het introductieprogramma doorgesproken wordt. Hierna heeft de nieuwe collega de tijd om zichzelf te ‘settelen’ en de collega’s en processen verder te leren kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified