Menu

Great Place To Work-Certified™

buro Nexus

Best Large Workplaces™ 2023
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

Buro Nexus is een detacherings/projectsourcingbureau dat actief is in Nederland en België. Hierbinnen verbinden wij professionals/consultants aan het juiste project. Dit doen wij binnen vijf vakgebieden. In Nederland is dit binnen de Zorg en Overheid. In België binnen de Zorg, Techniek en Chemie & Life Sciences. Het is ons doel om een positieve footprint achter te laten op de carrière van al onze medewerkers en zo eenieder werkgeluk op zijn eigen manier te laten ervaren.

Valeria Kolesova, Online Marketeer
“Als je werkt bij buro Nexus, dan krijg je de kans om een verschil te maken. Een out-of-the-box idee zoals het adverteren op een totaal nieuw kanaal? Kom maar op! Dat is de kracht van het bedrijf. Bovendien kun je hiervoor steeds rekenen op de ondersteuning van jouw collega’s.”
Katrien Tordeur, HR Director
“Simon Sinek zegt: “A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other.’’ Dat is wat wij doen bij buro Nexus, wij zijn een getalenteerde en gemotiveerde groep collega’s die elkaar vertrouwen en vanuit dat vertrouwen elkaar versterken en laten groeien. Dat maakt van ons een great place to work.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij buro Nexus

Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen specialiseren binnen je functie én om door te kunnen groeien? Zoek dan niet langer verder! Wij bieden hiervoor de gepaste handvaten, afhankelijk van jouw doelen en ambities. Wat wij belangrijk vinden? Dat wij een positieve footprint kunnen achterlaten in jouw carrière. Hoe wij dit doen? Door werkgeluk op nummer 1 te zetten. Om jou optimaal te ondersteunen, voorzien wij jou van passende begeleiding en staat teambuilding hoog in het vaandel. Een van onze kernwaarden is niet voor niets ‘samen groeien’. Wil jij meer weten over buro Nexus? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified