Menu

Great Place To Work-Certified™

Branddoctors

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
September 2021 - September 2022

Over deze organisatie

Branddoctors ontwikkelt strategie die beweging in gang zet. Strategie die tot de kern komt én mensen raakt. Strategie die eenvoudig uit te leggen is en betekenis geeft. Zodat het je mensen motiveert om mee aan de slag te gaan. Je krijgt van ons geen dikke rapporten, maar een concreet uitgewerkt plan dat we samen met je organisatie vormgeven. Zo maken we al meer dan 20 jaar impact voor een groot aantal bekende merken. Met scherpe analyse, inzicht in klantbehoeften en een blik naar buiten. Strategie die klopt als een bus, vol creativiteit die voorwaartse energie creëert. Kortom: Let’s make waves.

Bette Bakker
“Bij Branddoctors zijn we oprecht geïnteresseerd: In de klant, in de wereld om ons heen en in elkaar. Iedereen is enorm gedreven en we geven allemaal elke dag alles wat we in huis hebben, maar tegelijkertijd heerst hier een warme sfeer.”
Mike Janssen
“Bij Branddoctors krijg je veel verantwoordelijkheid in projecten met klanten. Die gaat gepaard met veel vrijheid om daarin de juiste keuzes te maken. Dat is uitdagend, maar dan leer je het snelst. Door de grote betrokkenheid van je collega’s sta je er nooit alleen voor.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Branddoctors

Branddoctors bestaat uit zo’n 16 strategen en creatieven die samenwerken in 2 zelfsturende teams. We zijn bevlogen in ons werk, betrokken bij onze opdrachtgevers en geven 200%. We vieren successen en steunen elkaar wanneer het minder gaat. We zijn flexibel, onze werktijden delen we grotendeels zelf in en we geven gezamenlijk vorm aan de richting van het bedrijf. Zo zijn we zelf ook altijd in beweging.

Grow and flow! Zo belangrijk vinden wij groei en ontwikkeling. We willen onze mensen in staat stellen en aansporen het verschil te maken – en daar intens van genieten.

Naast veel ruimte en aandacht om te leren binnen en buiten projecten, is er ruimte om formele training te volgen. In gezamenlijk overleg bepalen we wat zinvol is voor jou specifiek en het team als geheel.

Ook heeft Branddoctors mentoren die je ondersteunen en coachen bij het bereiken van je groeidoelstellingen. Alle mentoren zijn getraind om die rol te kunnen vervullen. Degene van wie jij denkt het meeste te kunnen leren, die jou het meeste kan uitdagen om het beste uit jezelf te halen, kies je als mentor.

Door de combinatie van coaching, opleiding en ‘learning on the job’ kun je binnen Branddoctors worden wie je wilt zijn.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified