Menu

Great Place To Work-Certified™

Bosveld

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Mei 2021 - Mei 2022
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2019 - Augustus 2020
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 9

Over deze organisatie

Bosveld helpt haar klanten al bijna 40 jaar met het zo snel en efficiënt mogelijk volbrengen van hun invoice to cash traject. De overtuiging is dat samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen voor duurzamere resultaten zorgt. Waardoor ook de klanten van haar klanten beter en sneller geholpen worden. Organisaties kunnen bij Bosveld in Amersfoort terecht voor onder andere facturatie, juridische dienstverlening, pre-incasso, incasso en gerechtelijke executie.

Johan Kramp, Manager Incasso
“Over deze organisatie Bosveld helpt haar klanten al bijna 40 jaar met het zo snel en efficiënt mogelijk volbrengen van hun invoice to cash traject. De overtuiging is dat samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen voor duurzamere resultaten zorgt. Waardoor ook de klanten van haar klanten beter en sneller geholpen worden. Organisaties kunnen bij Bosveld in Amersfoort terecht voor onder andere facturatie, juridische dienstverlening, pre-incasso, incasso en gerechtelijke executie.”
Ben van Zanten, Algemeen Directeur
“Dat wij weer gecertificeerd zijn als GPtW is een bevestiging van onze overtuiging dat mensen het verschil maken. Want als medewerkers enthousiast zijn, worden klanten dat ook. Daarom staan bij ons medewerkers op #1.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Bosveld

Onboarding bij Bosveld
Bij Bosveld zijn de eerste weken van de inwerkperiode erop gericht dat een nieuwe collega een geweldige eerste indruk krijgt en zich zo snel mogelijk thuis voelt. Wij willen een nieuwe collega onderdeel maken van ons unieke Bosveld DNA, verbinden met collega’s en kennis laten maken met de koers van Bosveld.

We kijken uit naar je komst
Ons onboardingsproces begint niet op de eerste werkdag. Een week voor de eerste werkdag ontvangt elke nieuwe collega een handgeschreven ‘we kijken uit naar je komst’ kaart. Het kan niemand ontgaan dat er een nieuwe Bosvelder is aangehaakt; wij introduceren namelijk alle nieuwe collega’s op ons intranet. Ook wordt zijn of haar werkplek versierd met onze eigen Bosveld welkomslinger.

De eerste werkdag
De eerste werkdag bij een nieuwe baan kan iedereen zich nog wel herinneren. Zo’n dag maakt altijd indruk, daarom hebben wij deze dag bij Bosveld goed voorbereid. Er liggen onder andere een inwerkplan en een planning voor de 100 dagen challenges klaar. De 100 dagen challenges zijn er volledig op gericht om de nieuwe collega tot een volwaardige Bosvelder te ontwikkelen en dat begint op de eerste werkdag. Deze dag staat in het teken van kennismaken en introductie, met een balans tussen ‘Plezier en Prestatie’, zoals wij noemen; PeP. Wij vinden het belangrijk dat de eerste werkdag vooral leuk is en dat de collega met een goed gevoel naar huis toe gaat.

Een Bosvelder worden!
Tijdens de volgende maanden gaat het onboardingsproces verder met het inwerkplan en alle 100 dagen challenges. Nadat alle challenges zijn doorlopen wordt de nieuwe collega gehuldigd als echte Bosvelder!

Bij Bosveld worden nieuwe collega’s snel opgenomen in de organisatie, dat blijkt ook uit onze trust index. 95% van onze collega’s laat weten dat wanneer je bij Bosveld komt werken, ervoor wordt gezorgd dat je je snel welkom voelt. Zo vertelt een nieuwe collega na een paar dagen: “Al vrij snel kreeg ik het gevoel te zijn opgenomen in de Bosveld familie, er heerst een goede werksfeer binnen het bedrijf dat ook nog eens nummer 9 bij GPTW is geworden.”

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified