Menu

Great Place To Work-Certified™

BOIP

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Wij zijn BOIP. Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Wij zijn de officiële instantie waar je jouw merk of model registreert of jouw idee vastlegt. Met negentig collega’s vormen wij een hecht team en dat uit zich ook in het Great Place To Work-certificaat. Meer weten? Ga dan naar onze website.

Ragnar Gustafsson, Directeur-Generaal
“Wij zijn ontzettend trots op het feit dat BOIP is erkend als een 'Great Place To Work'. Wij willen graag investeren in een inclusieve en veilige werkomgeving voor onze getalenteerde medewerkers, zodat zij zich continu kunnen blijven ontwikkelen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij BOIP

Kom je bij BOIP werken? Dan krijg je een warm welkom. Je komt in een team van gezellige collega’s die met plezier naar hun werk gaan. Of thuiswerken, want ook dat vinden wij bij BOIP heel normaal. Kom je naar kantoor, dan heb je heerlijke (versbereide) lunches en koffie waardoor je je dag goed doorkomt. Maar dat is natuurlijk nog maar de basis. Qua inhoud is er veel uitdaging, je wordt goed ingewerkt en krijgt voldoende handvatten om je werk straks goed te doen.

Met een goede planning weet je wat er in de eerste weken van je wordt verwacht. En je krijgt de gelegenheid om de organisatie en je nieuwe collega’s goed te leren kennen en je in te lezen in alle nieuwe informatie.

BOIP organiseert ook genoeg leuke dingen, zoals maandelijkse borrels, staff meetings en teambuilding uitjes. Het kan dus zomaar zijn dat je in je eerste weken al gezellig aansluit bij één van deze activiteiten.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified