Menu

Great Place To Work-Certified™

Biezonderwijs

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024

Over deze organisatie

Bij Biezonderwijs geven bevlogen professionals meer dan alleen les. Onze leerlingen hebben bij leren en opgroeien vaak iets extra’s nodig. Met een passende onderwijsplek helpen we hen om hun eigen talenten te ontdekken. Ons expertisecentrum zet zich in voor het versterken van leerlingen, ouders en onderwijsprofessionals.

Jens, Docent en mentor, Praktijkcollege Tilburg
“Ouders zijn zo dankbaar dat je voor hun kind klaarstaat en ze weer toekomstperspectief biedt.”
Gijs de Bont, Voorzitter College van Bestuur
“We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen. De kernwaarden samen, ontwikkeling en vertrouwen zijn in ons DNA verankerd!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Biezonderwijs

Als nieuwe collega bij Biezonderwijs ligt je focus de eerste week op introductie en oriëntatie. Je ontmoet je collega’s en in veel gevallen krijg je een buddy die jou wegwijs maakt op jouw werklocatie. Ook krijg je een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst. Die organiseren we drie keer per jaar. Daar ontmoet je nog meer nieuwkomers, kun je ervaringen delen en leer je Biezonderwijs als werkgever nog beter kennen.

De eerste periode dat je werkt bij Biezonderwijs staan ontdekken en leren centraal, zodat je daarna voldoende vertrouwen hebt om zelfstandig te werken en met eigen initiatieven een complete bijdrage te leveren aan het team. Ook ons expertisecentrum De Kracht speelt daarbij een grote rol. Zij bieden leerkrachten een uitgebreid coachingstraject, zodat ze met extra kennis en nog meer plezier voor de klas staan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified