Menu

Great Place To Work-Certified™

Belsimpel

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Belsimpel is het platform waar je terecht kunt voor álle telecomproducten en -diensten. Met de klantvriendelijke vergelijkingstools vind je gemakkelijk wat bij je past, online of in de winkel. Opgericht in een Groningse studentenkamer 2006, is Belsimpel anno 2023 marktleider in de Nederlandse telecomindustrie. Ook in Europa is Belsimpel actief, onder de naam ‘Gomibo’.

Kimberly de Vent, Trainee
“Na het studeren is je eerste fulltime baan echt even wennen. Gelukkig word je hierin bij Belsimpel gecoacht door ervaren collega’s en ontvang je trainingen over hoe je slim kunt werken. We kijken naar elkaar om en dat waardeer ik enorm aan mijn collega's en Belsimpel als werkgever.”
Jeroen Elkhuizen, Mede-oprichter en CEO
“In 2023 hebben we voor het eerst meegedaan met Great Place to Work – ik ben ontzettend trots dat we het certificaat hebben behaald! We werken samen hard aan het realiseren van onze missie, tegelijkertijd is er bij ons ook altijd ruimte voor gezelligheid en aandacht voor elkaar. Normen en waarden die bij ons belangrijk zijn, daarom is het extra fijn om deze in onze GPTW-certificering bevestigd te zien. Op naar 2024-25!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Belsimpel

Voordat je start
Je hebt gesprekken gevoerd met Team Werving & Selectie en een collega uit het team dat je gaat versterken. We denken dat je goed bij ons past! Ongeveer een week voor je startdatum, ontvang je van ons Gomibo gelukssokken met een kaart van je teamleider. In het begeleidende boekje staan handige tips, onder andere over het bestellen van lunch in de Gomibo Bistro. Vlak voor je eerste werkdag krijg je een e-mail met je inwerkschema; dan weet je vast wat je de komende periode kunt verwachten.

Je eerste werkdag
De Gomibo Experience. Jouw eerste werkdag, maar ook die van een aantal anderen. De dag wordt geleid door twee ervaren collega’s en een groepje collega’s die op hetzelfde moment als jij starten. In vogelvlucht doorloop je alle informatie die essentieel is voor je start bij de Gomibo Group.

Aan de slag
Dan: je eerste dag bij je nieuwe team! Annemiek wacht je op en neemt nog wat praktische zaken met je door. Je drinkt een kop koffie en doet samen met je team een kennismakingsrondje. Daarna is het al snel tijd om zelf aan de slag te gaan de eerste onboardingstraining. Je leert daarin onder andere hoe je alle systemen kunt gebruiken en informatie kunt opzoeken.

Trainingen
Je doorloopt als nieuwe collega een trainingstraject om je goed op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan gespreksvoering of commercieel presenteren, maar ook aan slim werken. Met de training slim werken helpen we je bij het organiseren van je werk. Praktisch gezien je mailbox en je to-do lijst, maar we willen je vooral inzicht geven in prioriteit en voorkomen dat overloopt. Met een opgeruimd hoofd, ga je ’s avonds lekkerder naar huis en dat vinden we heel erg belangrijk.

Gezelligheid
Bij Gomibo vinden we het belangrijk dat je ook binnen en buiten je team op je plek voelt. Collega’s goed leren kennen is daar een belangrijk onderdeel van. Naast teamuitjes, kun je bij Gomibo veel vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en festivals verwachten. Met als kerst op de taart ons kerstfeest in december.

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Volg dan ons Instagram-account @insidegomibo

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified