Menu

Great Place To Work-Certified™

Belden

Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

Belden is een wereldleider op het gebied van hoogwaardige end-to-end-oplossingen voor signaaltransmissie, waaronder kabels, connectiviteit en actieve componenten voor missiekritieke toepassingen. Alle producten zijn ontworpen voor gebruik in de zwaarste omstandigheden en bedrijfskritische toepassingen. Met innovatieve oplossingen gericht op betrouwbare en veilige overdracht van snelgroeiende hoeveelheden gegevens, audio en video die nodig zijn voor de huidige toepassingen, staat Belden midden in de wereldwijde transformatie naar een verbonden wereld. Belden streeft ernaar de beste technologie te leveren.

Sophie Zambon
“Bij Belden krijg je veel kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Teamwork, continue verbetering en streven naar het beste is onze manier van leven. Deze aspecten en onze getalenteerde mensen maken Belden een 'Great Place to Work'.”
Marcin Lepek
“Belden is een plek waar ik me Great voel. Dit is een omgeving waar ik mijn ideeën kan ontwikkelen en uitvoeren. Ik word gesteund en aangemoedigd door een Great team. Wederzijds respect, teamwork, verschillende visies maar altijd hetzelfde gemeenschappelijke doel, het maakt ons uniek en Great.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Belden

Bij Belden vinden wij het belangrijk dat een nieuwe medewerker warm onthaald wordt en zich op zijn gemak voelt.  Op de eerste dag krijg je als nieuwe medewerker een bos bloemen als welkom. Verder wordt er een onboarding programma voor je gecreëerd zodat je een vliegende start hebt. Hierin wordt besproken waar je de eerste maanden op gaat focussen en hoe dit het beste aangepakt kan worden.  

Bovendien krijg je een buddy toegewezen. Deze buddy wordt zorgvuldig uitgekozen op basis van bijvoorbeeld dezelfde leeftijdscategorie of achtergrond, zodat je buddy je zo goed mogelijk kan helpen met al je vragen.

Ten slotte vinden we het belangrijk dat een nieuwe medewerker niet in het diepe wordt gegooid, maar alles in stapjes verloopt. Hierbij zorgen we er dan ook voor dat hier goede begeleiding voor is. We hebben bijvoorbeeld een 90 en 180 dagen review. Dit wordt gebruikt om de medewerker door het nieuwe process heen te begeleiden. Hier wordt onder andere besproken hoe de nieuwe werkomgeving bevalt en hoe je presteert.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified