Menu

Great Place To Work-Certified™

Baseflow

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025

Over deze organisatie

Baseflow is een softwareontwikkelingsbedrijf met expertise in Flutter, .NET, en Rust. Wij bouwen op een fundament van vertrouwen, schrappen overbodigheden en minimaliseren regels om ruimte te maken voor nieuwe perspectieven en uitdagende experimenten. Bij ons staat de mens centraal;we zorgen ervoor dat ons werk zich aanpast aan het leven, niet omgekeerd.

Rick van Dijk, Developer
“Bij Baseflow combineren we vrijheid met verantwoordelijkheid: de focus ligt op het welzijn van het team, zowel privé als op het werk. Resultaten tellen, maar hoe je die behaalt, bepaal je zelf. Een bottom-up organisatie met ontzettend veel kansen en een ideale omgeving om te ontwikkelen en te groeien.”
Harry ten Berge, Co-founder
“Met onze zelfsturende teams proberen we onze klanten zo ideaal mogelijk te helpen bij het ontwikkelen van hun digitale producten. Daarbij staan team welzijn, eigenaarschap, autonomie en oog voor het ambacht centraal!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Baseflow

We kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan en geweldige dingen te bouwen. Welkom bij Baseflow, waar jouw reis naar het onbekende begint!

Pre-boarding
Voordat je begint krijg je een appje van ons om je te laten weten dat we erg uitkijken naar je komst. Uiteraard hebben we een laptop en hardware naar keuze voor je klaar liggen. Samen met een heerlijke hoody, toffe sokken, een sportshirt (jep, we hebben een eigen gym met wekelijks een personal trainer) en een aantal Baseflow stickers om je leven op te leuken, voor je klaarliggen. De ‘kapsalon’ sticker verdien je overigens na het eten van je eerste kapsalon op ‘Kapsalon Friday’;-)

Buddy
Op je eerste werkdag maak je kennis met je persoonlijke Buddy. Dit is iemand uit het team die je wegwijs maakt, je vragen beantwoordt, en je voorstelt aan de rest van het team. Wij hebben een heel buddy program voor je voorbereid die je samen doorloopt. Ook nemen we graag een foto van je. Die delen we op social media om de hele wereld te laten dat je ons team komt versterken. Uiteraard krijg een rondleiding. We werken op een unieke plek, in een oud klooster, waarin we zelfs ons eigen café hebben gebouwd.

Feestje bij Aankomst
Ja, je leest het goed – we vieren je komst met vlaggen en al! We vinden het belangrijk om elk nieuw teamlid groots te verwelkomen. Bereid je maar voor op een warm onthaal!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified