Menu

Great Place To Work-Certified™

Banijay Benelux

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024

Over deze organisatie

Banijay Benelux is de thuishaven van onze contentproducenten. Daar maken zo’n 750 talentvolle medewerkers programma’s. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren content in alle denkbare genres en voor elk platform zoals groot entertainment, films,talkshows, sportprogrammas, soap en meer.

Bo Molenaar, Data Scientist
“Bij Banijay Bnelux werken vind ik vooral elke dag weer een hele leuke uitdaging. Als Data Scientist zijn mijn taken erg gevarieerd maar ben ik ook bezig met de grote lijnen voor de toekomst van Data in de mediabranche. Ik vind het ook heel mooi dat ik met mijn werk het creatieve proces van onze producenten kan ondersteunen. Daardoor voelt mijn werk nuttig en ga ik iedere dag met plezier aan de slag!”
Trevor Wirabangsa, Digital Content Creative
“Werken bij Banijay Benelux is voor mij dé uitdaging, waar mijn creativiteit de ruimte krijgt om te groeien. Samen met inspirerende collega's en een gezellige sfeer, is elke dag een unieke ervaring. Het feit dat ik met verschillende contentproducenten werk, zorgt ervoor dat mijn taken zeer divers en boeiend zijn en blijven.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Banijay Benelux

Banijay Benelux is vastbesloten om een respectvolle en inclusieve werkomgeving te creëren waarin gelijkheid en diversiteit wordt omarmd en gewaardeerd voor al onze talenten, waar dan ook in de werkomgeving.

Al voor de start is het duidelijk dat Banijay Benelux staat voor werken bij een organisatie waarin medewerkers zich altijd welkom, veilig en comfortabel moeten voelen.
In de onboardingsperiode moet dat niet meer dan een bevestiging zijn. De nieuwe collega wordt nog voor de start van werkzaamheden aangehaakt bij het team en voorgesteld aan samenwerkende collega's.

Op de 1e werkdag wordt je officieel welkom geheten en rondgeleid. Het inwerktraject wordt vooraf besproken en tussentijds geëvalueerd. Uiteindelijk wordt de onboardingsperiode afgesloten en vragen we ook naar hoe de nieuwe collega de onboarding heeft ervaren. Wij vinden het vooral belangrijk dat je als nieuwe collega ook de tijd krijgt om goed te landen in onze organisatie en in je nieuwe uitdaging en we elkaar goed leren kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified