Menu

Great Place To Work-Certified™

Avisi

Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023
Great Place To Work™ Certified
Mei 2021 - Mei 2022
Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024

Over deze organisatie

Avisi is in 2000 opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan als een organisatie met échte aandacht voor mensen, vakinhoud en het opleveren van waardevolle software met maatschappelijke impact. Ze hebben een omgeving gecreëerd waarin innovatie en creativiteit floreren en medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Om nog meer focus te kunnen aanbrengen op innovatieve en meetbaar waardevolle software, hebben we drie business units in het leven geroepen: Software Solutions, Cloud Services en Consultancy. Vanuit deze units vormen high performance teams de basis om tot software-oplossingen te komen met impact bij klant én eindgebruiker.

Eline Lubbers, Digital transformation specialist
“Bij Avisi word ik gestimuleerd om nieuwe dingen te ontdekken, te groeien, vragen te stellen en resultaat te behalen. Er zijn altijd kansen om jezelf te ontwikkelen en je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol in te vullen zoals jij dat wil. Het is een ongedwongen organisatie vol met hele fijne mensen. Samen vieren we successen en lachen we heel wat af. Ik ga elke dag met veel zin naar mijn werk!”
Barri Jansen, Jan Bakker & Gert-Jan van de Streek, Oprichters
“Avisi is ontstaan met 2 belangrijke doelen: 1) Waarde creëren voor de maatschappij en 2) een omgeving bieden waar mensen met passie voor het vak met plezier samenwerken. We zijn blij en dankbaar dat onze medewerkers dit ook zo ervaren. Ook zelf werken we nog elke dag met plezier aan dit mooie bedrijf.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Avisi

Onboarding nemen we bij Avisi heel serieus. Dit start al vanaf het eerste contact. Persoonlijk contact en je welkom voelen: dat is de basis.

Nadat je het sollicitatieproces hebt doorlopen en de aanbieding hebt geaccepteerd, is het vaak nog even wachten tot je daadwerkelijk start. We vinden het belangrijk om ook in die periode contact met je te houden en vooraf de zaken goed te regelen. Met welke laptop wil je gaan werken en kunnen we alvast een treinabonnement voor je regelen? 

We sturen je een uitnodiging voor jouw eerste werkdag met daarin een overzicht van hoe je eerste dag eruit ziet. Feitelijk hoef jij die dag nergens over na te denken en wordt alles geregeld. Ook sturen we een boekje mee waarin je meer kan lezen over de cultuur van Avisi en wat we doen wanneer we niet aan het werk zijn.

Op de eerste werkdag weet je dus al wat je te wachten staat. Je wordt ontvangen met koffie en krijgt een welkomstpresentatie en een mooie welkomstdoos met leuke goodies. Daarna volgt een rondleiding door ons mooie pand en word je naar je eigen werkplek gebracht. Daar wacht je buddy al op je. Iedereen die nieuw start bij Avisi, dus óók onze stagiairs, heeft een eigen buddy die hem of haar op weg helpt, inwerkt en vragen kan beantwoorden.

Uiteraard staan ook alle teamleden en andere collega's voor jou als nieuwe medewerker klaar. Op je eerste dag wordt er voor een lekkere lunch gezorgd en sluiten we samen af met een welkomstborrel.

Je buddy helpt jou dus op weg en geeft je jouw persoonlijke onboarding checklist. Hierin staat bijvoorbeeld hoe je je laptop kunt fine-tunen en vind je allerlei informatie over je team én Avisi. Ook lees je hier voor welke onboardingtrainingen je wordt uitgenodigd. Denk hierbij aan een introductie over de cultuur van Avisi en de Avisi Way of Working waarin je meer leert over de processen en tools die we gebruiken.

In je eerste maand is deze checklist jouw leidraad en naslagwerk, want iedereen weet hoeveel informatie er te verwerken is in die eerste periode. 

We vinden een goede medewerker experience belangrijk én leuk, dus ook onze medewerkers die al wat langer in dienst zijn worden regelmatig verrast met een leuk kwartaaluitje voor het hele bedrijf, teamuitjes, gezellige borrels en feestjes. De bierkoelkast (waar ook wijn en fris in staan) is altijd goed gevuld, zodat we meteen kunnen proosten als we een succes hebben behaald!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified