Menu

Great Place To Work-Certified™

AT Osborne

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 12
Best Medium Workplaces™ 2017
Positie 12

Over deze organisatie

AT Osborne lost vraagstukken op die te maken hebben met leefomgeving. De organisatie onderscheidt zich door de verbinding te leggen tussen plannen en praktijk. Met 150 specialisten in huis levert de organisatie alle denkbare diensten: van project- en procesmanagers tot experts op het gebied van techniek, financiën, risico's, milieu, allianties of juridische vraagstukken. Die veelzijdigheid uit zich voor Osbornes in afwisselende opdrachten, goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid. En, niet te vergeten: de faciliteiten zijn bijzonder goed. De Nederlandse vestiging AT Osborne is gevestigd in een authentiek gebouw in de groene omgeving van Baarn.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified