Menu

Great Place To Work-Certified™

Aranea

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
November 2021 - November 2022
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019

Over deze organisatie

Aranea is sinds 1991 een management adviesbureau actief op het snijvlak Business & IT. Het is onze missie om maximale waarde te creëren door het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en informatietechnologie. Wij doen dat met ervaren adviseurs die deze ervaring inzetten om onze klanten verder te helpen.

Joyce Bergsma, Agile Coach
“Bij Aranea word je gesteund in het bereiken van je doelen op zowel professioneel als privévlak. Op opdracht kan je helemaal je eigen ding doen, maar altijd met een basis van intelligente, eigenzinnige collega’s achter je die je kunt raadplegen, of die je inspireren je verder te blijven ontwikkelen. Wanneer je op privévlak voor een grote uitdaging staat, zoals ikzelf toen ik afgelopen zomer de Mongol Derby reed, een paardenrace van 1000 km in het woeste Mongolië, word je volop gesteund. Het is heel prettig om de combinatie van vrijheid en steun te mogen ervaren bij een werkgever.”
Jan Willem Wolters, Interim Management & Advies
“Aranea heeft een echte familiecultuur. Aan de ene kant lijken we qua DNA sterk op elkaar en aan de andere kant ontwikkelen we ons op een eigen manier. Klein genoeg om elkaar echt te kennen. Groot genoeg om samen sterk te staan in de uitdagende opdrachten voor onze klanten.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij

Aranea is een kleine pragmatische club met veel aandacht voor jou als persoon. Bij het tekenen van het contract krijg je direct het Handboek Araneaan mee. Naast onze missie, visie en strategie, wat geschiedenis, praktische informatie en hoe we met HR, opleidingen en samenkomsten omgaan, proberen we vooral de cultuur van onze organisatie tot uiting te laten komen. Op de eerste werkdag staat er een mooie bos bloemen klaar, is de tijdelijke auto geregeld en mag je ze zelf de nieuwe leaseauto, laptop en telefoon gaan uitkiezen. Je wordt geïntroduceerd bij de MT-leden en collega’s op kantoor. Je gaat dan ook direct zelf invulling geven aan je ontwikkelplan. Een vliegende start dus voor een nieuwe Araneaan!

Paul beschreef die start als volgt: “En dan begint het echt. We gingen samen op zoek naar opdrachten. Mijn eerste opdracht was samen met een ervaren Araneaan met wie ik fijn samenwerkte. Veel met elkaar in gesprek over de opdracht en elkaars zienswijze delen om tot het beste resultaat voor de klant te komen. In een volgende opdracht gebruikte ik, met mijn collega op die opdracht, de terugreis in de auto steevast als feedback moment. Veel en lang met elkaar in gesprek, veel over jezelf leren en samen sterker worden.”

Op zoek naar dat ‘andere’ managementadviesbureau waar je allesbehalve een nummertje bent? Wil je werken aan betekenisvolle projecten en de verbinding maken tussen mens, proces en informatietechnologie? Je bent gearriveerd op je bestemming!

Neem contact op met Aad van den Boogaart, Managing Consultant Aranea of bekijk alle vacatures. 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified