Menu

Great Place To Work-Certified™

Aquemini

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025

Over deze organisatie

Aquemini: waar werk impact maakt en mensen groeien. Wij verbinden top IT-professionals met missiegedreven opdrachten, koesteren persoonlijke ontwikkeling en bouwen aan een veiliger, betere wereld. Aandacht, groei, en authenticiteit zijn onze leidraden.

Esther Smeulders, Recruitment Consultant
“Aquemini staat voor persoonlijke aandacht. We matchen perfect op impactvolle projecten en bieden een unieke mix van professionaliteit, betrouwbaarheid en onze persoonlijke touch. Tijdens bijzondere teambuildingsactiviteiten groei ik verder als onderdeel van dit ijzersterk team.”
Olaf van der Pol, Managing Recruitment Consultant
“Bij Aquemini verbinden we passie met impact, waar elke stem telt en persoonlijke groei centraal staat. Ik ben bijzonder trots dat deze ethos ons een Great Place to Work maakt.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Aquemini

Bij Aquemini investeren we in een goede start. Daarom hebben we een onboardingproces ontwikkeld dat zowel persoonlijke aandacht als professionele ontwikkeling biedt, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Ons proces begint al voor je eerste werkdag, met een kennismakingsgesprek dat recht doet aan jouw authenticiteit. Daarna ontvang je een gedetailleerd overzicht van je onboarding traject en een uitnodiging om een persoonlijke laptoptas te kiezen, omdat we geloven in een persoonlijke touch vanaf dag één.

De eerste weken bij Aquemini zijn gevuld met interactieve leerervaringen, gericht op het opbouwen van domeinkennis, het doorgronden van onze werkwijze en het verbinden met het team. Je draait direct mee, krijgt een buddy toegewezen voor ondersteuning, neemt deel aan de wekelijkse KanBan sessies, pubquizzen of kennissessies en leert hands-on van de besten uit het vak.

Persoonlijke groei staat centraal: elke nieuwe collega krijgt een DISC- en drijfverenanalyse, gevolgd door een coachingstraject met een gecertificeerde coach. Deze aanpak garandeert jouw professionele, maar ook persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens ons 12-weken durende onboardingprogramma doe je alle vaardigheden en kennis op om te excelleren in de dynamische wereld van IT-recruitment. Van de basis van onze bedrijfscultuur en kernwaarden tot geavanceerde strategieën en persoonlijke ontwikkelingsplannen, wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt navigeren in jouw nieuwe rol. Elke persoonlijke mijlpaal op je reis vieren we graag met je mee!

Welkom bij de Aquemini-familie, waar je eerste weken niet alleen over leren gaan, maar ook over het ervaren van de unieke cultuur die ons een 'Great Place To Work' maakt. Wij zijn enthousiast om jou te verwelkomen en samen te groeien!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified