Menu

Great Place To Work-Certified™

Anderis Software Testing

Great Place To Work™ Certified
Januari 2024 - Januari 2025
Best Small Workplaces™ 2023
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022

Over deze organisatie

Anderis verzorgt testtrajecten van soft- en hardware. Ondernemerschap, creativiteit, vrijheid en werkplezier tekenen de cultuur. Een cultuur waarin talent goed gedijt en de juiste waardering krijgt. Anderis staat voor verrassende oplossingen, korte lijnen en langdurige relaties.

Perry Liebregts
“Met Anderis hebben we een organisatie gecreëerd waar we als directie zelf zouden willen werken. De directie komt zelf uit het vakgebied. Vanuit die kennis en ervaring hebben we Anderis vormgegeven. We konden het echt anders doen omdat we konden opbouwen zonder invloeden van buitenaf. We wilden eigenlijk vanaf het begin al een Great Place To Work zijn. De medewerker op #1, daarna pas het management.”
Sebastiaan Lichtenberg
“Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen Anderis zichzelf kan zijn en een familiegevoel kan ervaren. Een omgeving waar we elkaar met respect behandelen, kunnen inspireren en samen plezier hebben. Anderis onderscheidt zich door alle mogelijkheden bespreekbaar te maken en ons als medewerker op nummer 1 te zetten.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Anderis Software Testing

Onze droomcollega kent geen specifiek profiel. We zijn trots op de diversiteit binnen Anderis, maar overall moet je wel bij ons passen en wij natuurlijk ook bij jou. We zijn niet opzoek naar kwantiteit of veel collega’s, maar naar de juiste collega’s en kwaliteit. Zo kunnen we niet alleen richting onze klanten kwaliteit borgen, maar ook intern zodat iedereen enthousiast is en blijft. Deels kun je dit uit een CV of eerste of tweede gesprek halen, maar die klik moet er zijn. Na jaren ervaring weten we dit uitstekend te signaleren!

Vanaf het eerste moment dat je met ons in gesprek gaat willen we je bij de familie betrekken. Zo laten we je zien hoe wij in elkaar zitten en kun je aanvoelen of dat voor jou ook goed voelt. Als dit het geval is gaan we graag samen verder en zorgen we ervoor dat we er een succes van maken. We zorgen ervoor dat je uitgedaagd wordt en dat je altijd bij ons terecht kan. Dit proces hebben wij niet strikt op papier staan maar we beloven dat we altijd naar een oplossing op maat kijken. Daar zijn we als organisatie te ‘plat’ voor en daar zijn we trots op.

Tijdens onze samenwerking maken we er een feest van. We werken hard, maar daar krijg je veel voor terug.  We gaan regelmatig samen een hapje eten (we zijn niet voor niets een bourgondisch Brabants bedrijf) en we gaan graag naar interessante events (in binnen- en buitenland). Daarnaast zorgen we ervoor dat je perfect je werk kan doen door je tot in de puntjes te faciliteren met wat je ook maar nodig hebt. Je bent tenslotte familie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified