Menu

Great Place To Work-Certified™

Alpheios

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023

Over deze organisatie

Alpheios is smaakmakend in schoonmaak en hygiëne. Wij helpen schoonmakers en hun organisaties om uit te blinken. Met elkaar willen we elke dag van toegevoegde waarde zijn, niet alleen voor een schone en veilige woon- en werkomgeving, maar ook voor elkaar en voor de maatschappij.

Bas Gehlen, Algemeen Directeur
“Onze passie? Trotse en vitale klanten! Dat kan alleen als ook wij trots en vitaal zijn. Als we weten waarom we ons werk doen. Het Great Place To Work onderzoek geeft daar een heel helder beeld van. Daarom zijn we extra blij met de mooie resultaten uit dat onderzoek. Samen trots op de bijdrage die we mogen leveren voor onze klanten!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Alpheios

Omdat we graag nieuwe medewerkers een zo prettig mogelijke start willen laten maken, hebben we een onboarding programma: ‘Blink uit’. Het programma bestaat uit vijf fulltime dagen, verspreid over vijf weken, vol met presentaties en workshops om nieuwe medewerkers zo diep mogelijk mee te nemen in de kern van onze organisatie. Een hoop medewerkers van Alpheios werkt mee aan het programma zodat de nieuwe krachten meteen vele collega’s leren kennen. 

Het programma start met een uitleg over onze missie, visie en strategie. Waarom hebben we als Alpheios zijnde bestaansrecht en hoe communiceren we dit naar buiten toe? De nieuwe collega’s leren vervolgens verspreid over de vijf dagen steeds meer afdelingen kennen, zoals afdeling Sales, Calculatie en ons Distributiecentrum. 

Je kunt natuurlijk niet bij Alpheios werken zonder verstand te hebben van schoonmaak! Daarom wordt het onboarding programma begeleid door een Cliënt Support medewerker die alles weet van professionele schoonmaak. Methodes, middelen en materialen komen natuurlijk aan bod, maar ook hygiëne en kwaliteit. 

Het programma wordt afgesloten op het kantoor in Wilrijk, België met een heerlijk etentje, want gezelligheid mag zeker niet vergeten worden! Ons onboarding programma is een ongoing proces. Het is en blijft een programma dat door de tijd heen aangepast wordt naar de actualiteiten binnen onze organisatie en de markt. Dat maak het ook zo’n mooi programma, al zeggen we het zelf! 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified