Menu

Great Place To Work-Certified™

AdResults

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023

Over deze organisatie

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces.
Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

Annemijn Steinmeijer , Senior Online Marketing Consultant
“Bij AdResults kun je volledig jezelf zijn en staan je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt alle vrijheid en handvatten om een expert te worden in het vakgebied waar je interesse ligt. Een geweldige plek met wederzijds vertrouwen en dat werkt ontzettend fijn.”
Jelmer van der Land , COO
“AdResults is een plek waar echt wordt omgekeken naar de werknemers. De sfeer is geweldig, je wordt gewaardeerd en er is ruimte voor zelfontwikkeling. Zo ben ik doorgegroeid van Trainee naar COO en ook ik voel nog steeds vrijheid om fouten te maken en te leren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij AdResults

Na het tekenen van je arbeidsovereenkomst ben je officieel onderdeel van het AdResults-team. Gefeliciteerd! Tijdens je start leer je de organisatie kennen en onze werkwijze, maar natuurlijk ook je collega’s. Bij AdResults vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de werkvloer en daarom leren we jou graag kennen. Je eerste werkweek vol eerste indrukken sluiten we af met een borrel of uitje voor alle collega’s.

Naast het leren kennen van AdResults bestaat de eerste tijd van je dienstverband voornamelijk uit trainingen. Hierbij gaan we ons focussen op het ontwikkelen van je kennis. Al jarenlang verzorgen wij SEO- en SEA-traineeships, waardoor wij veel kennis in huis hebben. Deze trainingen worden door vrijwel alle collega’s uit de organisatie gegeven. Hierdoor leer je direct al je collega’s nog beter kennen! Op basis van je functie en ervaring wordt gekeken hoeveel en welke trainingen nodig zijn om daarna vol vertrouwen zelfstandig aan de slag te kunnen.

Alle collega’s staan altijd voor je klaar om met je mee te denken. Of je nu een maand of vijf jaar in dienst bent, we blijven altijd samenwerken en kennis delen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified