Menu

Great Place To Work-Certified™

Actief Werkt!

Best Mid Large Workplaces™ 2024
Positie 3
Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Best Large Workplaces™ 2023
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Best Large Workplaces™ 2019
Positie 3
Best Large Workplaces™ 2018
Positie 2

Over deze organisatie

Actief Werkt! streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet. Dat geldt niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor onze flexkrachten en vanzelfsprekend ook voor onze klanten. Persoonlijke aandacht maakt altijd het verschil. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en medewerkers zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen. Mensen zijn ons werk. Daarom zijn we dichtbij onze klant aanwezig, op lokale vestigingen of inhouse. Met meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten techniek, logistiek, productie, services, afval en schoonmaak, en maar liefst 71 Nederlandse vestigingen kan Actief Werkt! dan ook een grote impact maken.

Marion de Graaf, Manager Marketing & Communicatie
“Bij Actief Werkt! mag je jezelf zijn. Iedere dag weer. Sterker nog, we verwachten dit van je. En waar komt talent en werkplezier nu beter samen dan op een werkvloer waar je mag zijn wie je bent? Waar je het verschil mag maken, omdat je anders denkt. Of keihard mee kunt werken omdat je compleet tevreden bent in je functie. Wij kennen geen betere of andere manier om talent aan te trekken en te behouden dan door simpelweg te zijn wie wij zijn. Met een flinke dosis commercie en ondernemerschap in het DNA. Maar ook met aandacht voor elkaar en onze ambities. Je doet het bij Actief Werkt!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified