Menu

Great Place To Work-Certified™

Accuracy

Great Place To Work™ Certified
November 2023 - November 2024
Best Workplaces™ Europe 2023 - Small
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
November 2021 - November 2022
Best Workplaces™ Europe 2021 - Multinational
Positie 22
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Best Small Workplaces™ 2020
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021

Over deze organisatie

Bij de oprichting van Accuracy was het doel een ánder model binnen de financieel-strategische advieswereld te creëren: innovatief, onafhankelijk en flexibel. De Accuracians vormen daarbij de kern van wat wij doen; het samenbrengen van strategie, feiten en cijfers.

Jerry Vermeire, Senior Manager
“Bij Accuracy hanteren we een ‘No silos’ principe. Dit houdt in dat je de kans krijgt om je in verschillende disciplines te ontplooien; van financiële en commerciële due diligence onderzoeken bij bedrijfsovernames tot werkkapitaal-optimalisaties en strategische vraagstukken.”
Leontine Koens-Betz, Managing Partner
“Accuracians vormen het DNA van onze organisatie: onze teams zijn internationaal, multicultureel en divers en combineren hun vaardigheden op de meest effectieve en efficiënte manier om consistent topresultaten te behalen. We zijn trots op wat we tot op heden met de organisatie hebben bereikt!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Accuracy


ONBOARDINGSPROCES

De integratie van een nieuwe medewerker begint aan het einde van het wervingsproces, wanneer de new joiner - technisch gezien nog kandidaat - wordt uitgenodigd op ons kantoor om het arbeidscontract te ondertekenen en (wanneer mogelijk) kennis te maken met de mensen die op dat moment op kantoor zijn. Mocht er een (online) team event plaatsvinden voor of rond de startdatum, dan wordt de nieuwe collega doorgaans uitgenodigd / aangemoedigd om hier aan mee te doen. Tot slot kondigen wij de komst van nieuwe medewerkers officieel aan op interne wereldwijde evenementen en in de interne ‘from A to Y’ nieuwsbrief.

EERSTE DAGEN

“De eerste dag, de eerste indruk”; dat is het allerbelangrijkste binnen Accuracy. Op de eerste dag wordt een nieuw teamlid warm ontvangen door de Office Manager en/of de toegewezen ‘buddy’. Het programma start met een rondleiding binnen het kantoor. Vervolgens ontvangt de new joiner – naast de gebruikelijke benodigdheden als laptop en telefoon – een ‘Accuracy kit’ waarin leuke goodies en informatieve documenten zitten. Het nieuwe teamlid neemt gedurende de eerste weken deel aan een (online) introductiecursussen waarin verschillende tools worden uitgelegd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de projectplanning met als doel de medewerker direct bij een projectteam te voegen. Ook wordt een mentor toegekend, een meer senior collega die ondersteunt bij verdere ontwikkeling en stappen op het carrièrepad. 

ACCURACY SCHOOL

Elk jaar in september nemen junior werknemers die het afgelopen jaar wereldwijd zijn ingestroomd deel aan een twee weken durende intensieve training: de "School". De School is een krachtige integratietool waarbij de analisten hun rol én elkaar leren kennen, ze werken in teams, ontspannen en ontmoeten een groot aantal internationale collega’s.

HET ACCURACY LEVEN

Medewerkers worden vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkeling van onze organisatie; bijv. op commercieel of recruitment vlak. Verder bieden (online) koffie momenten, mentordiners en (online) team-events kans nieuwe collega's te leren kennen in een ontspannen omgeving.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified