Menu

Great Place To Work-Certified™

ACC ICT

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

ACC ICT is als IT-bedrijf sinds 1977 continu in ontwikkeling. Onze kracht zit in onze mensen, een hecht team van betrokken specialisten waar de gemiddelde medewerker al jarenlang deel van uitmaakt. Door de digitalisering van de afgelopen jaren zijn organisaties steeds meer afhankelijker geworden van eigen applicaties en software. Wij helpen deze organisaties met het waarborgen van de continuïteit en optimaliseren het gehele softwareontwikkelproces. Wij zorgen dat hun applicaties én data veilig beschikbaar zijn, onafhankelijk van derden, altijd en overal.

Paul Bijleveld, Managing Director
“ACC ICT staat voor samen groeien. Groeien door jezelf te ontwikkelen. Groeien door onze klanten te helpen toekomstbestendig te blijven, door voorop te lopen met de nieuwste technieken. Zo houden we uitdaging in ons werk en blijven we ambitieus. Tegelijkertijd is plezier op ons werk minstens zo belangrijk. Bij ons doen jij én je werk er toe. Je wordt gezien, gewaardeerd en beloond. Integer en respectvol met elkaar omgaan vormen de basis.”
Michel van Zanten, Systems & Network Engineer
“Het leuke van ACC is dat wij verschillende teams hebben met verschillende disciplines. Hierdoor wordt er veel samengewerkt en heb ik een hechte band opgebouwd met heel veel collega’s.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij ACC ICT

ACC ICT staat voor samen groeien; samen groeien we sneller. Dit doen wij door voorop te lopen en continu alert en ambitieus te blijven. Met deze kennis voorzien wij onze klanten van de nieuwste technieken, waardoor klanten en collega’s graag en langdurig met ons blijven samenwerken. Samenwerkingen van 10 jaar en langer zijn daarom meer regel dan uitzondering. Hier zijn wij enorm trots op!

Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we samen niet alleen naar waar je nu staat, maar ook waar je naartoe zou willen groeien binnen de organisatie. Op basis van deze gesprekken bepalen we welke opleidingen of cursussen het beste aansluiten om je gewenste doel te behalen.

Om de onboarding tot een succes te maken is het van belang dat jij als nieuwe collega je vanaf het eerste uur welkom en thuis voelt. Op je eerste werkdag word je daarom welkom geheten door je buddy die je laat zien waar je komt te zitten. Uiteraard staat je werkplek hier al helemaal ingericht voor je klaar. Nadat je de spullen in ontvangst hebt genomen is het tijd voor een voorstelrondje door het pand met aansluitend om 11.00 uur een viermoment met een stuk gebak waarin wij vieren dat jij de organisatie bent komen versterken.

Na het gebak is het tijd om kennis te maken met wat de organisatie allemaal doet. Door afgevaardigden van diverse afdelingen zal je in een ontspannen setting worden bijgepraat welke diensten wij allemaal leveren. Gedurende de eerste drie maanden zal je buddy zorgen dat je zo snel mogelijk wegwijs wordt in alle diensten en omgevingen die wij beheren. Daarnaast is het doel van de buddy structuur aanbrengen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met je werkzaamheden. Het is onze ervaring dat nieuwe mensen het als zeer prettig ervaren om hiervoor één vast aanspreekpunt te hebben.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified